Bu Proje Çocukların... | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Bu Proje Çocukların...

Küçük Fotoğrafçının Gözünden Görünenler

2014-12-25
Bu Proje Çocukların...

On küçük fotoğrafçıyı Makamında kabul eden Vali Cevdet Can; "Çocuklara özgüven vermek, onları geleceğe iyi hazırlamaktır" dedi.
Vali Cevdet Can,"Küçük Fotoğrafçının Gözünden Görünenler" projesi kapsamında 75. Yıl Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan on öğrenciyi Makamında kabul etti. Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve öğretmenler de katıldı.
Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Anaokulundan lise son sınıfa kadar proje hazırlama yarışında olduğunu söyleyen Vali Cevdet Can, başlatılan projelerin sürekliliğinin olacağını söyledi.
Projenin amacının çocuklarımıza özgüven vermek olduğunu söyleyen Vali Cevdet Can, "Çocuklara özgüven vermek, onları geleceğe iyi hazırlamak demektir" dedi.
Geleceğimizin, umudumuzun ve kalkınmamızın çocuklarımıza bağlı olduğunu söyleyen Vali Cevdet Can konuşmasını; "Bize bir kere daha umut aşıladınız" sözleriyle sonlandırdı.
Proje kapsamında fotoğraflar çeken ve çektikleri fotoğrafları yorumlayan Anaokulu öğrencileri, Vali Cevdet Can'ın Makamında fotoğraflarını çektiler.
Kendisini ziyarete gelen küçük fotoğrafçılarla tek tek ilgilenen, onları Makam koltuğuna oturtan Vali Cevdet Can, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Küçük Fotoğrafçının Gözünden Görünenler" projesinin amacı şöyle ifade edildi;
Anaokulu öğrencileri arasında fotoğrafçılığa olan ilgiyi artırarak sanat ve sanatçı olmanın temellerini atmak, çocuklarda özgüven gelişimine destek olmak, çocukların gönüllü ve birlikte çalışma bilincine sahip olmalarını sağlamak, grup çalışmalarına ilgiyi artırmak ve sınıfı temsil etme bilincini kazandırmak, çocukların olay ve durumlara karşı özgün bir bakış açısı elde etmelerine ve eleştirel düşünme becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak.

Sayfa Başı