Tokat Valisi Pazar İlçesindeki Etkinliklere Katıldı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tokat Valisi Pazar İlçesindeki Etkinliklere Katıldı

1251 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

2014-12-31
Tokat Valisi Pazar İlçesindeki Etkinliklere Katıldı

Bir giyim firması tarafından hediye edilen çeşitli kıyafetler Üzümören ve çevresinde eğitim-öğretim gören bin 251 öğrenciye hediye edildi.

Üzümören İlk ve Ortaokulunda düzenlenen programda anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriyi izleyen Vali Cevdet Can, daha sonra hazırlanan kıyafetleri öğrencilere tek tek takdim etti.
Vali Cevdet Can, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada "Aslında sizin şartlarınız büyük şehirlere göre az görünse de topraklarınız kıymetini bilin" dedi.
Bir çok insanın bu toprakları, bu tabiati ve bu sadeliği özlediğine dikkat çeken Vali Cevdet Can, "Sadece bizim işimiz ve sizin işiniz ne, onu bilelim. Bizim işimiz sizleri iyi yetiştirmek, geleceğe iyi hazırlamak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öğrencilere ne diyor? Okuyacaksınız, okuduğunuzu düşünerek geliştireceksiniz, uygulayacaksınız ve netice alacaksınız. O bakımdan bu sözleri beraber tekrarlayalım" diyerek, öğrencilerle birlikte " Oku, düşün, uygula, neticelendir. Ülkemi, Üzümören'i çok seviyorum. Çok çalışacağım, ülkemin itibarını arttıracağım" dedi.
Bunun için öğrencilerin öğretmenlerinin, anne ve babalarının söylediklerini gerçekleştirmesi gerektiğini ifade eden Vali Can, " İyi ahlaklı, karşılıklı sevgi ve saygıyı ortaya çıkaran insanlar olacağız. Biz sizleri gördüğümüz zaman sizlerde umut, gelecek görüyoruz. Bizlere bir kere daha aşıladınız. Bizleri umut aşısı ile aşıladınız. Dolayısıyla bizler sizlere çok güveniyoruz. Bugün de bizlere İstanbul'dan bir işletmemiz hediyeler göndermiş. Bunları okul hediyesi olarak kabul edin. Bu neyi gösteriyor? Ülkemizin bir, beraber ve kardeş olduğunu gösteriyor. Bu insanları tanımıyorsunuz. Ama bu insanlar tanımadığı halde öğretmenlerinizin aracılığıyla sizlere hediyeler gönderiyorlar. Ülkemizin güzelliği şu. Demek ki biriz, beraberiz, kardeşiz, birdeniz. Bunu yaymak için faaliyet gösteren herkesten Allah razı olsun. Bir kez de şunu tekrarlayalım. "Allah hepimizin yüzünü güldürsün"" şeklinde konuştu.
Üzümören İlk ve Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Cevdet Can, Pazar ilçesi Milli Eğitim Müdürü Gürsoy KIZILGÜL ve Okul Müdürü Mehmet SİLER'den bilgiler aldı.
Programa Pazar Belediye Başkanı Şerafettin PERVANLAR da katıldı.



Sayfa Başı