Kaymakamdan 294 öğrenciye Ödül | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Kaymakamdan 294 öğrenciye Ödül

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

2015-02-19
Kaymakamdan 294 öğrenciye Ödül

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde takdir alan 294 lise öğrencisini 100'er TL para ile ödüllendirdi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, göreve başladığından itibaren başlattığı geleneği devam ettirdi. Belediye Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda liselerde okuyan ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde takdir alan öğrencileri 100'er TL para ile ödüllendirdi. Takdir alan öğrenciler adına bir konuşma yapan Sami Baklacı Anadolu Lisesi Öğrencisi Büşra Bakan Kaymakam Kadiroğlu'na teşekkür ederek, daha çok çalışarak daha da başarılı olacakları sözünü verdi.

Törende eğitimin önemine değinen Kaymakam Kadiroğlu ise üniversiteyi kazanan öğrencilere vermiş oldukları ödül törenleriyle birlikte de 8. ödül törenini düzenlediklerini söyledi. 2,5 yıldır yaklaşık 600 civarında üniversiteyi kazanan öğrenciyi ödüllendirdiklerini belirten Kaymakam Kadiroğlu, "Yine yaklaşık 3 bin civarında da takdir alan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Bugün ayrıca başarı belgesi almaya hak kazanan öğretmenlerimizin de ödüllerini burada hep birlikte verelim istedik. Başarılı öğretmenlerimizin de onure edilmesi için başarı belgelerini böyle bir törende vermek istedik. Biz öğrencilerimizin başarılı olmalarını, daha çok çalışmalarını ve gayret sarf etmelerini arzu ediyoruz. Eğer bir yerlere gelmek istiyorsak, hayatta başarılı olmak istiyorsak, bazı güçlükleri aşmak istiyorsak çok disiplinli bir şekilde çalışmamız lazım" dedi.

Düzenlenen törende Kaymakam Kadiroğlu tarafından, liselerde okuyan ve takdir alan 294 öğrenciye para ödülü verilirken, 48 öğretmene de başarı belgesi verildi.

Sayfa Başı