Fırat Çakıroğlu İçin | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Fırat Çakıroğlu İçin

Fırat Çakıroğlu İçin...

2015-02-22
Fırat Çakıroğlu İçin

İzmir'de Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden ülkücü genç Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Tokat'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ali Paşa Camisi'nde ikindi namazını müteakiben kılınan gıyabi cenaze namazına MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP Merkez İlçe Başkanı Alparslan Özcan, Tokat Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay ile birlikte çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Kılınan gıyabi cenaze namazı sonrasında Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yapıldı. Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay, kahpe saldırının derhal aydınlatılması, bedbaht faillerinin hemen bulunması gerektiğini söyledi. Ülkücüler için bıçağın kemiğe dayandığını ifade eden Yay, "İçimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız. Kimse sabırlı oluşumuzu uysal olduğumuz şeklinde yorumlamamalıdır. Şu asla unutulmamalıdır ki, ülkenin bekası ve selameti için sabır ve sükutu şiar edinen Ülkücüler, fırtına öncesi sessizliği de daima içlerinde barındırmaktadırlar. Can verdiğimiz gibi canımızı korumasını da elbette biliriz" dedi.

Çözüm sürecinden bölücülerin daima karlı çıktığını öne süren Yay, "Çözüm adı altında başlatılan yıkım süreci emarelerini göstermeye devam etmektedir. Şımartılan, her türlü küstahlığına göz yumulan bölücü terör örgütü şehirlerde, sokaklarda ve okullarda kin kusmayı sürdürmektedir. 'Analar ağlamasın' sloganıyla başlatılan bu süreç çözümün değil yalnızca çözülmenin başlangıcı olmuştur. Bu süreçten bölücüler daima karlı çıkmış, imtiyazlar koparmış ve başta İmralı'daki bebek katili olmak üzere teröristler adeta masumlaştırılmıştır" diye konuştu.

Yapılan basın açıklamasının ardından ülkücüler slogan atarak alandan ayrıldı.

Sayfa Başı