BAŞKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA

Başkan Yıldırım İstanbul'da Hemşerileriyle....

2015-03-09
BAŞKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA

BAŞKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Haftasonu İstanbuldaki Hemşerileriyle biraraya geldi.


8 Mart Pazar sabahı Erbaa Dernekler Federasyonu tarafından Bağcılar Kültür Merkezinde düzenlenen Milletvekili Aday tanıtım kahvaltısına katılan Başkan Yıldırım, Siyasette daha güçlü olmalıyız diyerek hemşehrilerimizin herzaman yanındayız mesajını verdi.Kahvaltıda İstanbul 3. Bölgeden Ak Parti Milletvekili A.Adayı Akkoçlu hemşehrimiz Özcan Punar , Sulusaraylı Hemşehrimiz Yusuf Uzun ile Ak Parti Tokat Milletvekili A.Adayı Fatih Yağcı'da hemşehrilerimize kendilerini tanıttılar.

Kahvaltıdan sonra Esenlerde bulunan Erbaa Aşağıçandır Köyü Derneği tarafından düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü özel programına katıldı.Kadınlar gününü kutlayan Başkan Yıldırım Kadınlar Başımızın tacıdır, bir gün değil her gün aynı değer ve önemi vermeliyiz dedi.


Küçükçekmece Cennet'te bulunan Ustamehmet Köyü Derneğine uğrayan Başkan Yıldırım Genel kurul sonrası yeniden Başkan seçilen Ahmet Özkan'a tebriklerini sundu.
Bu Programdan sonra Küçükçekmecede bulanan Çalkara derneğine geçen Yıldırım Gümüşalan Köyü Dernek toplantısına katıldı. Gümüşalan Derneği 2015 yılı faaliyetleri ve yer alma konulu toplantıda Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'da Derneklerimiz bizim için çok önemli bizde bütün derneklerimize olduğu gibi Gümüşalan derneğimizede destek vermeye hazırız dedi.Burada yoğun ilgiyle karşılanan ,Başkan Yıldırım Çocuklarla fotograf çekinmeyi ihmal etmedi.
Aynı semtte bulunan Değirmenli Köyü Derneğine geçen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım buradada Değirmenli Köylüleriyle sohbet etti.
Buradanda yine Küçükçekmecede olan Gökal Derneğini ziyaret eden Yıldırım tadilat çalışmalarını inceleyerek Başkan Ahmet Kaplan'dan bilgi aldı.Dernek Başkanı tarafından açılışa davet edilen Yıldırım inşallah katılmaya çalışacağız dedi.
Daha sonra Esenler ,Atışalanı'nda yeni Kurulan Erbaa Evciler Köyü Derneğini ziyaret etti.Hemşehrilerinin sorularına cevap veren Başkan Yıldırım yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.
Son olarakta Bahçelievlere geçen Yıldırım burada Evyaba Mahallesi Derneğini ziyaret etti.Evyaba Mahallesi ile ilgili çalışmaları değerlendiren Başkan Yıldırım Evyabalıların sorularına cevablarken yapılacak çalışmalar hakkında da üyeleri bilgilendirdi.
Hafta sonu gün boyu Dernekleri ziyaret ederek hemşehrileriyle hasbihal eden Başkan Yıldırım günübirlik gelişlerinden dolayı ziyaret edemediğimiz diğer derneklerimizlede en kısa zamada bir araya gelmek istediklerini ifade etti.

Ayrıca İstanbul ziyaretlerimizde Bizleri yalnız Bırakmayan Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanımıza ve Dernek Başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Sayfa Başı