TOKAT'LILAR TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT'LILAR TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATTI

Tokatlılar Cumhurbaşkanını Ağırladı

2015-03-30
TOKAT'LILAR TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATTI

TOKAT'LILAR TARİHİ BİR GÜNE İMZA ATTI
İstanbul Tokat'lılar Konfederasyonu (TOKKON) tarafından düzenlenen Büyük Tokat Buluşması ile Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda Tokat'lılarla buluştu.
29 Mart pazar günü düzenlenen buluşmaya adeta akın akın gelen Tokat'lılar Cumhurbaşkanına sevgi seli sundular.Sadece İstanbuldaki Tokat'lılar değil Tokat merkez ve ilçelerindende yüzlerce Tokat'lı bu büyük buluşma sevincine ortak oldu.
ERBAA'DAN 10 OTOBÜS
Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım Cumhurbaşkanımız için Birlik ve Beraberliğimiz için Büyük Türkiye, Büyük Tokat, Büyük Erbaa için burdayız dedi.
Saat 14:20 sularında salona giriş yapan Cumhurbaşkanımız büyük bir çoşkuyla karşılandı.
Program öncesi sanatçılarımızın sahne aldığı buluşmada Ellik havası eşliğinde eğlenen Tokatlılar Hey On beşli ağıtı ile duygulu anlar yaşadılar.
Ayrıca Cumhurbaşkanımıza salona girişte Onbeşliler karşıladı.Turhal Belediyesi tarafından Çanakkale zaferinin 100. yılı anısına 15 yaşındaki öğrencileri kafile kafile Çanakkele gezisi düzenlenmiş tüm yurrta büyük bir ilgi görmüştü.İşte o 15'liler cumhurbaşkanınıda salon girişinde karşılayarak hatıra fotografı çektirdiler.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladıktan sonra Tokay Konfederasyon Başkanı Sn. Mehmet Salih ÜN açılış konuşması yaparak Cumhurbaşkanımıza katılımları ile bizleri onurlandırıdınız teşekkürlerimiz sunuyoruz dedi.Daha sonra Tokat Valisi Sn. Cevdet CAN ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir TOPBAŞ konuşma yaptılar.
Daha sonra Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN Tokat'lılara seslendi.
Çok güzel bir atmosferde geçen buluşmada Cumhurbaşkanı ERDOĞAN Tokat'a tekrar ziyaret edeceklerini ve toplu açılışlarda bulunacakları mujdesini verdi.

Sayfa Başı