Elmas Kalem Derneği Erbaa'da Açıldı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Elmas Kalem Derneği Erbaa'da Açıldı

Elmas Kalem Derneği Erbaa'da Açıldı

2015-04-08
Elmas Kalem Derneği Erbaa'da Açıldı

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, bu gün Elmas Kalem Derneğinin açılış merasimine katıldı. Başkan Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Erbaa'mızın yeni dönemde sloganını gücümüz değerlerimiz diyerek belirledik. Evet gücümüz değerlerimiz. Biz ceddimizin inşa ettiği medeniyette ikamet ediyoruz. Burada yaşıyoruz. Elmas kalem derneği gibi derneklerimiz, geçmişten bu güne bu medeniyetin yapı taşları. Sarsılmaz sütunları. Tarihte bizim medeniyetimizi yerle bir etmek isteyen çok düşmanlarımız oldu. Eğer burada bulunan insanlar ve onların örnek aldıkları önder insanlar olmasaydı, bu gün çok büyük buhranların içinde olan bir toplumda yaşıyor olurduk. Ahir zamanda insanlığın yoluna aydınlatacak insanlara daha fazla ihtiyacı var. Yaptığınız bu hayırlı hizmetler için sizleri kutluyorum. Bu günkü bu hayırlı açılış merasimimizin çok daha büyük hayırlı işler için bir başlangıç olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum.Konuşmamın başında belediyemizin sloganını söylemiştim: "gücümüz değerlerimiz"Bu sözün yerde kalmaması için bize, belediyemize çok kıymetli katkılar sağladınız. Elinizi taşın altına koydunuz ve fedakarca Erbaa insanının geçmişinden, tarihinden, medeniyetinden kopmaması için eğitimler verdiniz. Bu eğitimlere devam ediyorsunuz. Ve eminim ki daha çok katkılar sağlayacaksınız. Biz niyetlendikçe siz gayretinizle bize güç vereceksiniz. Sizlere bu örnek davranışınız için teşekkür ediyorum."
İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan'ın yaptığı duanın ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.Erbaa Belediye Başkanımız Hüseyin Yıldırım, bu gün Elmas Kalem Derneğinin açılış merasimine katıldı. Başkan Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Erbaa'mızın yeni dönemde sloganını gücümüz değerlerimiz diyerek belirledik. Evet gücümüz değerlerimiz. Biz ceddimizin inşa ettiği medeniyette ikamet ediyoruz. Burada yaşıyoruz. Elmas kalem derneği gibi derneklerimiz, geçmişten bu güne bu medeniyetin yapı taşları. Sarsılmaz sütunları. Tarihte bizim medeniyetimizi yerle bir etmek isteyen çok düşmanlarımız oldu. Eğer burada bulunan insanlar ve onların örnek aldıkları önder insanlar olmasaydı, bu gün çok büyük buhranların içinde olan bir toplumda yaşıyor olurduk. Ahir zamanda insanlığın yoluna aydınlatacak insanlara daha fazla ihtiyacı var. Yaptığınız bu hayırlı hizmetler için sizleri kutluyorum. Bu günkü bu hayırlı açılış merasimimizin çok daha büyük hayırlı işler için bir başlangıç olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum.Konuşmamın başında belediyemizin sloganını söylemiştim: "gücümüz değerlerimiz"Bu sözün yerde kalmaması için bize, belediyemize çok kıymetli katkılar sağladınız. Elinizi taşın altına koydunuz ve fedakarca Erbaa insanının geçmişinden, tarihinden, medeniyetinden kopmaması için eğitimler verdiniz. Bu eğitimlere devam ediyorsunuz. Ve eminim ki daha çok katkılar sağlayacaksınız. Biz niyetlendikçe siz gayretinizle bize güç vereceksiniz. Sizlere bu örnek davranışınız için teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan'ın yaptığı duanın ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Sayfa Başı