Erken Yaşta Evlendiler.... | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erken Yaşta Evlendiler....

BABA VE OĞULA HAPİS CEZASI

2015-04-15
Erken Yaşta Evlendiler....

Erbaa'da annesinin küçük yaşta evlenmesi sonucu babası ve dedesi cezaevine giren, annesi de evi terk eden 5 yaşındaki H.N, hem anne hem baba özlemi çekiyor. Oğlu ve eşi cezaevine giren babaanne ise, torunu ve oğlu ile yaşam savaşı veriyor.

DİNİ NİKAHLA EVLENDİLER

Tokat'ın Erbaa ilçesi Karayaka Mahallesi'nde Celalettin ve Firdevs çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Okan Niksarlı, iddiaya göre 6 yıl önce 19 yaşında iken dershanede tanıştığı 15 yaşındaki M.G ile dini nikahla evlendi.

ASKERDE YAKAYI ELE VERDİ

Bir kız çocuğu olan Okan Niksarlı, kısa bir süre sonra vatani görevini yapmak üzere gittiği askerde 'küçük yaşta kız çocuğu ile evlenmek' suçlaması ile ifade verdi.

BABA VE OĞULA HAPİS CEZASI

Asker dönüşünde devam eden mahkeme sonucunda Okan Niksarlı 'çocuğun nitelikli istismarı' suçlaması ile 14 yıl 6 ay, babası Celalettin Niksarlı ise 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlaması ile 5 yıl 8 ay hapis cezası aldı.
BABAANNE ÇOCUĞU VE TORUNUYLA TEK BAŞINA KALDI

Baba ile oğlu tutuklanarak Çamlıbel T Tipi Cezaevi'ne gönderilirken, Firdevs Niksarlı ise gelininin çocuğunu bırakarak kendilerini terk etmesi sonucu 5 yaşındaki torunu H.N. ve 10 yaşındaki oğlu ile tek başına kaldı.

CUMHURBAŞKANI'NDAN YARDIM İSTEDİ

İki çocukla yakınlarına ait tek katlı eski bir bağ evinde yaşam mücadelesi veren Niksarlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan oğlunun ve kocasının serbest bırakılması için yardım istedi. Eşi ve oğlunun 2 aydır cezaevinde olması nedeni ile zor duruma düştüğünü söyleyen Niksarlı, komşularının yardımı ile geçinmeye çalıştığını belirtti.
"ISSIZ BİR ARAZİNİN ORTASINDA OTURUYORUZ"

Firdevs Niksarlı, "Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. Torunum annesiz kaldı, babasız da kalmasın. Annesi başka biri ile evlendi. Eşimle oğlumun cezaevinden çıkmasını istiyorum. Ben burada çaresiz kaldım, bizleri koruyacak kimse kalmadı. Issız bir arazinin ortasında oturuyoruz, yakında bir komşumuz bile yok" dedi.

Sayfa Başı