Arabayla Yeşilırmağa Uçtu Eve Yürüyerek Gitti | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Arabayla Yeşilırmağa Uçtu Eve Yürüyerek Gitti

YOLDA ISLAK KIYAFETLERİYLE YÜRÜRKEN GÖRDÜLER

2015-05-06
Arabayla Yeşilırmağa Uçtu Eve Yürüyerek Gitti

Kaza yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri araç içerisinde kimsenin olmadığını görüp arama başlattı. Bu sırada olay yerinden 100 metre uzaklıkta üzerindeki kıyafetleri ıslak bir kişi bulundu. Bu kişinin otomobil sürücüsü 25 yaşındaki Ahmet Ok olduğu belirlendi. Alkollü olduğu iddia edilen Ok, otomobilden kendi çabasıyla çıkıp eve gitmek istediğini söyledi.


Kaza, saat 03.00 saatlerinde Tokat- Niksar karayolu TOKİ köprüsü yakınında meydana geldi. Tokat'tan Niksar yönüne giden 60 TH 875 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Yeşilırmak'a uçtu. Kazayı gören diğer sürücüler polise ihbarda bulundu.

EKİPLER TARAFINDAN ARAMA YAPILDI

İhbarın ardından kaza yerine polis, itfaiye ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Ekipler, burada yaptıkları incelemede otomobil içerisinde kimsenin olmadığını belirledi. Sürücünün suya kapıldığını düşünen ekipler ırmak çevresi boyunca geniş bir alanı taradı, ancak bir ize rastlamadı. Ekipler kaza yerinin yakınında kan damlalarını fark etti. Bunun üzerine ekipler karayolu çevresinde arama yapmaya başladı.

YOLDA ISLAK KIYAFETLERİYLE YÜRÜRKEN GÖRDÜLER

Bu sırada bölgeye 100 metre uzaklıkta bulunan akaryakıt istasyonuna giden polis ekipleri, burada çalışanların yolda kıyafetleri ıslak bir kişiyi yürürken gördüklerini söylemeleri üzerine o yöne gitti. Doğancı Bağları Mahallesi'nde üstü ıslak bir kişi bulundu. Bu kişinin ırmağa uçan otomobilin sürücüsü Ahmet Ok olduğu belirlendi.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KENDİ ÇABASIYLA ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından kaza yerine getirilen ve alkollü olduğu iddia edilen Ok, karşı yönden gelen kamyonun kendisini sıkıştırması sonrası kaza yaptığını ve ardından otomobil içerisinden kendi çabasıyla çıkarak eve gitmek istediğini söyledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sayfa Başı