Erbaa'lı Annenin Feryadı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa'lı Annenin Feryadı

OĞLUMUN KATİLLERİNİ BULUN

2015-05-15
Erbaa'lı Annenin Feryadı

Erbaa'da 2 yıl önce düğününe 1 hafta kala uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren 24 yaşındaki Resul Demir'in anne ve babası, oğullarının katilinin hala bulunamadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Erbaa'ya bağlı Kurtuluş Köyü'nde yaşayan Şehri ve Salim Demir çiftinin 6 çocuğundan en küçüğü olan ve İstanbul'da bir pastanede çalışan Resul Demir, 2013 yılı Ağustos ayında, komşu Engelli Köyü'nden nişanlandığı H.Ş. ile evlenmek üzere köye geldi. Düğüne bir hafta kala annesi ile birlikte kendilerine ait fındık bahçesine giden Resul Demir, dönüşyolunda kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında yaşamını yitirdi.

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Fakat soruşturma kapsamında aradan 2 yıl geçmesine rağmen cinayet zanlısının kim ya da kimler olduğu tespit edilemedi.

HERGÜN MEZARA GİDİP GÖZYAŞI DÖKÜYORLAR

Olaydan sonra büyük üzüntü yaşayan Salim ve Şehri Demir çifti, köy girişinde bulunan mezarlığa her gün gidip gözyaşı döküyor. Resul Demir'in düğünü için almış olduğu eşyaları evde bir odada tutan Demir çifti büyük üzüntü yaşıyor.

Çiftçilik yapan Salim Demir, oğlunu düğününe bir hafta kala fındık bahçesinden gelirken ıssız bir yerde annesinin yanında vurduklarını belirterek, "Benim oğlum öleli 2 yıl oldu katili çıkmadı. Cumhurbaşkanımdan, Başbakanımdan ricam şu ki, bir an önce benim evladımın katili bulunsun, benim de içime serinlik girsin. En azından benim evladımın katili Ahmet'miş, Mehmet'miş diyim. Oğlumu dağlar, kuşlar vurmadı, insan vurdu" dedi.

'OĞLUMUN KATİLLERİNİ BULUN'

Mezar başında oğlunun fotoğrafıyla birlikte 'cinayetin aydınlatılmasını istiyoruz' yazılı pankart açan anne Şehri Demir, "Ne olur doğrular ortaya çıksın. Oğlumun katillerini bulun. Benim ciğerlerim yanıyor. Neler olduğunu bileyim. Düğününe bir hafta vardı yavrumun" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.



Sayfa Başı