ERBAA EKİBİ BİLGİ YARIŞMASINDA AVRUPA VE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA EKİBİ BİLGİ YARIŞMASINDA AVRUPA VE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Semerkand Vakfı, Avrupa ve Türkiye Muhabbet Petekleri bilgi yarışmasında

2015-06-18
ERBAA EKİBİ BİLGİ YARIŞMASINDA AVRUPA VE TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Semerkand Vakfı, Avrupa ve Türkiye Muhabbet Petekleri bilgi yarışmasında Erbaa ikinci oldu.

14.06.2015 Pazar günü İstanbul Tepeören'de, Kasrı Arifan Semerkand Kültür Merkezinde yapılan Avrupa ve Türkiye Semerkand Vakfı Muhabbet Petekleri bilgi yarışmasında Erbaa'yı temsilen yarı finalde yarışmaya hak kazanan ve 5. Merkez Erbaa Semerkand Vakfı adına yarışan Erbaa Muhabbet Peteği çekişmeli ve uzun bir yarı finalden sonra finalde de yarışarak Avrupa ve Türkiye ikincisi oldu.

Erbaa Muhabbet Peteği yarı final yolunda bir seneyi kapsayan, ayda bir yapılan ve Erbaa'da ki Muhabbet Petekleri arasında en çok birincilik alıp, 20 Nolu Muhabbet Peteğinin üst yarışmalara çıkarak birinci etapta Çorum, Osmancık, Merzifon, ikinci Etapta Yozgat, Nevşehir, Tokat, Yarı finalde ise Manisa, Aksaray ve Bolu ekiplerini eleyerek finalde yarışmaya hak kazandı.

Yarışmanın soru içeriği Akaid, Fıkıh, Siyer, Tasavvuf ve Semerkand Dergi içeriklerinden hazırlandı. Yarışma Serdar Tuncer'in sunumuyla daha renkli bir hale geldi. Semerkand Tv tarafından da çekimleri yapılan yarışma ilerleyen zamanlarda yayınlanacak.

Yarışmada Erbaa'yı temsil eden Muhabbet Peteği; Rifat ERDEMİR, Şenel DEMİRCİ, Cemalettin TOPÇU'dan oluşmakta.

Finale kalan ekipler arasında ki yarışmanın sonucu şu şekilde oldu:

1.Tarsus

2. Erbaa

3. Avrupa (Almanya)

4. Kavacık

Toplum olarak ilimden uzaklaştığımız günümüz dünyasında Erbaa'mızı böyle güzel ve manevi meclislerde temsil eden Muhabbet Peteğine teşekkürlerimizi sunarız.

Sayfa Başı