ARTIK KREDİ KARTI YOK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ARTIK KREDİ KARTI YOK

BORÇLARINI ÖDEYİP KARTLARINI YAKARAK KUTLAMA YAPTI

2015-07-11
ARTIK KREDİ KARTI YOK

Tokat'ta yaşayan emekli ziraat mühendisi 66 yaşındaki İlyas Türk bankalara olan kredi kartı borcunu kapatınca sıra dışı bir kutlama yaptı. Mangal yakıp ızgaraya köfte yerine kredi kartlarını dizen İlyas Türk, hepsini yaktı. Türk, bu zamana kadar kendisini boğazına kadar borç batağına sokan kredi kartlarını bir daha kullanmamak üzere imha etti ve bunu kutladı
BORÇLARINI ÖDEYİP KARTLARINI YAKARAK KUTLAMA YAPTI

Uzun yıllardır ödeme için uğraş verdiği farklı bankalara ait kredi ve kredi kartı borcunu ödeyen emekli vatandaş, Ramazan'da gündüz vaktinde iptal ettiği kartlar ile ızgara keyfi yaptı.
Öğle vakti bahçede ızgara yakarken dikkatleri üzerine çeken İlyas Türk, iftara çok vakit olmasına rağmen şaşkın bakışlarla kendisini izleyenlere, "Hayatımda ilk defa yapmış olduğum bir ızgara olacak. Zira bakın cebimde farklı banka kartları var. Bunlar bugüne kadar gırtlağıma kadar borçlandırdı tabiri caiz ise, bugüne kadar bunlar beni yedi, bugün ben onları yiyeceğim. Bugüne kadar beni yediler ama bitiremediler çok şükür, bugün ben onların ızgarasını yaparak borçsuz bir hayata, huzurla devam edeceğim. Bugün yaptığım kutlama budur. Bugün çok özel bir kutlama, borçlarımı tamamen sıfırlamış durumdayım. Bankaya maaş almaya gittiğimde hiçbir kesinti olmadan alacağım, rahat bir şekilde harcayacağım, bunun mutluluğu içerisindeyim." dedi.

"RADİKAL KARAR ALDIM"

Bankaya olan borçlarını kapatmak için radikal karar aldığını söyleyen İlyas Türk, "Güzel bir evim vardı 4 yıldır oturuyordum. Yeni bir ev 4+1 büyük bir daireydi. Radikal bir karar aldım onu sattım, bütün kredi kartı borçlarını ödedim, borçlar bittikten sonra kalan para ile kendime yeniden küçük bir ev aldım. Zaten emekliyim karı koca yaşıyoruz başka kimse yok. Çocuklar hep evli, kendimize yetecek küçük bir daire aldım. Bayramda taşınacağım orada iki bayramı birden kutlayacağım. Rabbim bu şekilde benim gibi durumda olan herkese borçlarını ödemeyi nasip etsin." şeklinde mutluluğunu dile getirdi.

Sayfa Başı