Bahçeli Tokat'ta | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Bahçeli Tokat'ta

MHP Lideri Bahçeli, Tokat Havalimanı önünde karşılandı.

2015-07-30
Bahçeli Tokat'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son olarak Şırnak'ta yaşanan terör olayında 3 askerin şehit edilmesi olayı ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, "Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür. Bunun altından mutlaka kalkacaktır. Terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasındanTürkiye'yi kurtaracaktır" dedi.

Ankara'dan Tokat'a karayolu ile gelen MHP Lideri Bahçeli, Tokat Havalimanı önünde karşılandı.

Daha sonra genişletilmiş istişare toplantısının yapılacağı 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'na geçen MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye partililer yoğun ilgi gösterdi. Basına kapalı devam eden toplantı sonrasında Bahçeli, basın mensuplarının Şırnak'ta 3 askerin terör saldırısı sonucu şehit edilmesi ile ilgili sorularına şöyle cevap verdi: "Türkiye'de 7 Haziran seçimlerinden bugüne kadar geçen süreç içerisinde PKK ihanet örgütünün terörü tırmandırdığına şahit olmaktayız. Her gün üzülerek bazı emniyet güçlerinin, silahlı kuvvetler mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın şehit haberleri gelmektedir. Üzüntümüz büyüktür ama Türk milleti güçlüdür. Bunun altından mutlaka kalkacaktır. Terörü yerle bir edecektir ve bütün milletimizin arzuları istikametinde terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır. O bakımdan bugün almış olduğumuz haber çok büyük bir üzüntü içerisinde bizi bulunduruyor. Milletimize baş sağlığı diliyoruz, şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine başsağlığı diliyoruz. İnşallah bu terör faaliyeti en kısa sürede son bulur."

"CHP, HDP ÖZENTİLİ MİLLETVEKİLLERİNİN TAHRİKİNDEN KURTARILMALIDIR"

Konuşmasında CHP'yi eleştiren Bahçeli, "Bununla ilgili olarak da TBMM'de dün bir terörü tekrar gözden geçirelim, teröre bazı konularda yeni ilkeler, yeni tedbirler ilave edelim diyerek CHP ve HDP'nin işbirliğinin ne kadar yanlış olduğunu bugünkü acı haberle milletimiz bir kez daha görmüş oldu. Özellikle de Cumhuriyet Halk Partisi'ne sesleniyorum, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtarılmalıdır CHP" ifadelerini kullandı.

"DOKUNULMAZLIK KONUSUNDA KİMSE KALKIP KAHRAMANLIK YAPMASIN"

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın "Hepimizin dokunulmazlıkları kaldırılsın" şeklindeki açıklamaları ile ilgili soruya Bahçeli, "O Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlatacağı bir yargı süreci sonrasındandır. Onun için de kimse kalkıp kahramanlık yapmasın. Günü geldiğinde dokunulmazlık meclise gelirse MHP ne yapacağını bilir" şeklinde cevap verdi.

Bahçeli, açıklamalarının ardından partisi tarafından verilen yemeğe katılmak üzere hareket etti.



Sayfa Başı