Evyaba Kur'an Kursu İnşaatı Tamamlanıyor | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Evyaba Kur'an Kursu İnşaatı Tamamlanıyor

Evyaba Kur’an Kursu ek hizmet binası inşaatı

2015-08-28
Evyaba Kur'an Kursu İnşaatı Tamamlanıyor

Erbaa merkez Evyaba Mahallesi'nde bulunan Erbaa müftülüğüne bağlı Evyaba Kur'an Kursu ek hizmet binası inşaatı tamamlanıyor.
Dış montalama işlemi bitmek üzere olan Evyaba Kur'an Kursu ek hizmet binası inşaatı 350 metrekare alan üzerine dört kat olarak inşa ediliyor. İnşaatı devam eden ek hizmet binası yanında yer alan 1988 yılında tamamlanan ve 1992 yılında yatılı Kur'an Kursuna dönüştürülen mevcut hizmet binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle 2014 yılında yapımına başlanılan ek hizmet binası inşaatında sona geliniyor.
Erbaa ilçe müftüsü Mehmet Ceylan yaptığı açıklama da, hayırsever vatandaşların ve Türkiye Diyanet Vakfının yardımları ile inşaatı devam eden Evyaba Kur'an Kursu ek hizmet binası inşaatının tamamlandığında 100 öğrenciye hizmet vereceğini söyledi. İlçe müftüsü yaptığı açıklama da, mevcut hizmet binasında 50 kız öğrencinin eğitim gördüğünü ve yatılı olarak kaldığını ve vatandaşların Erbaa müftülüğü Kur'an kurslarına olan ilgisi nedeniyle ek hizmet binası inşaatına başladıklarını ve ek hizmet binası inşaatının hayırseverlerin katkısıyla büyük bir hızla devam ettiğini ve bitiminde 100 öğrencinin yatılı olarak eğitim göreceğini söyledi ve hayırseverlere teşekkür etti.
Evyaba Kur'an Kursu öğreticisi Arslan Coşkun Evyaba Kur'an kursu ek hizmet binası inşaatına katkılarından dolayı Erbaa ilçe müftüsü Mehmet Ceylan'a, Türkiye Diyanet Vakfına ve hayırseverlere teşekkür ederek, yapımı devam eden Kur'an Kursu inşaatına yardımseverlerin desteklerini beklediklerini söyledi.

Sayfa Başı