ERDEF TOSİAD AKADEMİDE TOPLANDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERDEF TOSİAD AKADEMİDE TOPLANDI

Erbaa Dernekler Federasyonu İstişare Toplantısı

2015-08-28
ERDEF TOSİAD AKADEMİDE TOPLANDI

Erbaa Dernekler Federasyonu Mecidiyeköy'de bulunan Tosiad Akademi Derneğinde Dernek başkanlarıyla biraraya geldi. Gündemdeki konuların konuşulması ve Tosiad Akademiye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan başkanları Tosiad Başkanı Mustafa Acar ve Hüseyin Erdem karşıladı.
İkramların ardından başlayan toplantıda Tosiad Başkanı Mustafa Acar açılış konuşması yaparak hemşehrilerimizle birarada bulunmaktan çok mutlu olduklarını ifade etti.Daha sonra Hüseyin Bey söz alarak Dernekler, faaliyetleri ve Tokatımız adına, yaşadığımız o yöreler adına neler yapılabilmeli, nelere dikkat etmeliyiz hakkında sunum yaptı.
Son olarak Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut gündem maddelerinin tek tek sunumunu yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
1. Madde Erdef Futbol Turnuvası idi. Komite Başkanı Hazni Ateş'e söz veren Başkan Akbulut Turnuva hakkında bilgileri aldı. Dernek Başkanlarına çağrıda bulunan Hazmi Başkan kurulacak komite için turnuvayaa katılan tüm derneklerden yetkili kişi istedi.Turnuva ve şartları konusunda Başkanlara yazılı rapor dağıtıldı.
2.Madde Burs Başvuruları üzerineydi. Başkan Fevzi Akbulut öğrencilerimiz en büyük değerlerimiz sahip çıkmalıyız diyerek Derneklerden İşadamları listelerinin oluşturulması konusundaki hassasiyeti dile getirdi.
3.Madde Erdef Genel Merkezi oluşturulması. Başkan Akbulut gerek Beşiktaş Erbaalılar Derneği Sn Ceyhun Oral Hocamız, gerekse Tosaiad Akademi Mustafa Başkanımız yer konusunda herzaman kapımız açık diyerek yardımcı oluyorlar ama yinede Erdefin kendi genel merkezini en yakın zamanda oluşturmalıyız dedi.
Gündem dışı olarak Sosyal bir proje olan Engellilerimize destek kapmpanyasının devam ettiğini dile getiren Başkan Akbulut 7 tane daha manuel tekerlekli sandalyeyi engelli hemşehrilerimize bu hafta ulaştıracaklarını söyledi.
Toplantı toplu fotograf cekiminin ardından sona erdi.

TOPLANTI FOTOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfa Başı