ERBAA'DAN BİR ŞAMPİYON DAHA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA'DAN BİR ŞAMPİYON DAHA

Erbaa'lı Tuğba Büşra Avrupa Şampiyonu oldu

2015-11-26
ERBAA'DAN BİR ŞAMPİYON DAHA

Moldova'da yapılan Avrupa Şampiyonasına Erbaa'dan katılan ve ülkemizi Ju Jitsu dalında temsil eden Tuğçe Büşra Özdemir, finalde Rus rakibini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Haberin Detayları

19.22.-11-2015 Tarihleri arasında Moldova'nın başkenti kişinevde yapılan Avrupa Combat JuJitsu Şampiyanasına Türkiye takımı olarak 18 kişilik bir kadro ile katıldık.

Türk takımı olarak 2 altın 2 gümüş 2 de bronz madalya alarak 23 11 2015 tarihinde yurda döndük.

Milli takım teknik direktörü olarak takımın başında giden Hasan Çalışkan uluslar arası boyutta ülkemiz adına büyük başarı kazandık inanıyorum ki bunun devamı gelecektir.

Kısa bir kamp süresi geçiren millilerimiz çok güçlü rakiplerimiz Rusya ve Ukrayna'nın ardından üçüncülüğü 2 puan farkla Moldova'ya kaptırdık ama buna üzülmedik İsrailin önüne 1 puan farkla geçmeyi başardık.

17 ülkeden toplam 320 sporcunun katıldığı organizasyonun başında idareci olarak Afyonkarahisar halk eğitim müdürümüz sayın Murat Diktaş beyefendi vardı. Uyum içinde takımla güzel bir yarışmalar yapıldı ve yarışmalar sonunda büyük erkeklerde Combat JuJitsu 60 kg hayel abdulayev 1. Bayan lar 60 kg İlayda koç 1. 48 kg bayanlarda Tuğba Büşra Özdemir 2. 56 kg onur kurt 2. Büyük bayanlar 65 kğ arzu güler 3 . büyük erkekler 80 kg adil barış tekin 3. olmuşlardır.

Sporcularımız büyük bir başarıya imza atmışlardır.

Hedefi Ju Jitsu da Dünya Şampiyonası olarak gösteren Federasyon Başkanı Orhan ÖZAKTI 2016 yılında başarı çıtamızı daha da yukarıya çıkaracağız dedi.

Sayfa Başı