NİKSAR ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

NİKSAR ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI

Ödüllü atık pil toplama kampanyası sonuçlandı.

2015-11-28
NİKSAR ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASI SONUÇLANDI

Niksar Belediye Başkanlığı ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenlediği ilköğretim okulları arası ödüllü atık pil toplama kampanyası sonuçlandı.

Niksar Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinin bu yıl düzenledikleri,ödüllü atık pil toplama kampanyası sonuçlandı.
Düzenlenen yarışmada Serenli İlkokulu birinci gelirken,

Nizamettin Yağıbasan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci,

Kaya İsmet Özden YİBO Ortaokulu üçüncü oldu.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan dereceye giren okulları ziyaret ederek hediyelerini takdim etti. Başkan Özcan birinci olan Serenli İlkokuluna Masa Tenisi, ikinci olan Nizamettin Yağıbasan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne futbol, basketbol ile voleybol topu, üçüncü olan Kaya İsmet Özden YİBO Ortaokulu'na da santraç takımı hediye etti.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan okullarda yaptığı konuşmada: "İlçemiz doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir. Bizler, Niksar Belediyesi olarak, sizlerin ihtiyaçlarını gözeterek, doğal kaynakların korunması için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Bugüne kadar çalışmalarımızı, çevre hassasiyetimizi ön planda tutarak yürüttük, bundan sonra da aynı bilinçle devam edeceğiz. Var olan kaynakların korunması ve en elverişli yöntemlerle kullanımları bugüne kadar hep önceliğimiz oldu. Her zaman ifade ediyoruz, doğal güzelliklerin ve çevrenin korunması bizim kırmızı çizgimizdir. Hiçbir zaman çevreye zararı olan bir çalışmaya müsaade etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz" dedi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a ziyaretlerinde Niksar Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Furkan Geçer, Çevre Mühendisi Yeşim Öğüt ile müdürlük çalışanları eşlik ettiler.

Sayfa Başı