GENÇLİK MERKEZİ HAZIR | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

GENÇLİK MERKEZİ HAZIR

Turhal Belediyesi ve Turhal Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından

2015-12-25
GENÇLİK MERKEZİ HAZIR

Turhal Belediyesi ve Turhal Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençlerin faydalanabilecekleri Gençlik Merkezi hazır duruma getirildi. Gençlik Merkezinin durumu, yeri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER: "Yeni Belediye Sitemizin zemin üstünde birinci katında bulunan Gençlik Merkezimizin yeri hazırlanmış durumda. Seçimlerden önce gençlerimize bir vaadimiz vardı. Mutlaka Turhal'ında bir Gençlik Merkezinin olması gerektiğini söylemiştik. Gençlerde bizden bu vaadimizi yerine getirmemizi bekliyordu. Göreve geldikten sonra Belediye olarak mı yoksa İlçe Gençlik Müdürlüğü olarak mı yapalım diye istişare içinde bulunduk ve Gençlik Spor Bakanlığı eliyle bir Gençlik Merkezi açılmasına karar verdik. Şuanda yeni belediye sitemiz üzerinde harika bir donanımda hazırlanmış Gençlik Merkezimiz var. Gençlik Merkezimizin açılışında emeği geçen Tokat Milletvekillerimiz Coşkun Çakır, Prof. Dr. Celil Göçer, Zeyid Aslan, Yusuf Beyazıt'a, göreve geldiğim gün ilçe Başkanlığı yapan Orhan Koç'a, İlçe başkanlığı görevine yeni gelen Abdullah Ay'a, Çevre Bakanlığı'nda bürokrat olan Feriha Koç'a çok teşekkür ederim. Her Ankara ziyaretimizde Gençlik Merkezimizin ne zaman yapılacağını sorduk. Onlarda bize geçici bir yer göstermemizi, yeni yer yapılana kadar burada hizmet vermesi gerektiğini söylediler. Biz Turhal Belediyesi olarak belediyemize ait olan bu yeri Gençlik Merkezi açılması için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne tahsis ettik. Şuanda da bu tahsis sonucu bu merkez açılmış oldu. Ancak yeni Gençlik Merkezi yerimiz stadyumun yanında spor aletlerinin bulunmuş olduğu yerde projelendirilmiş ve inşaat aşamasına gelmiş durumda. Oradaki Gençlik Merkezimiz tamamlandıktan sonra ise burayı oraya taşıyacağız. O zamana kadar biz ücret almadan Gençlik Merkezi çalışmalarını burada yürütecek.
TURHAL'IN GENÇLERİ HER ZAMAN BURAYA GELEBİLİR ZAMAN GEÇİREBİLİR
Burası Turhal'ın geçlerine aittir. Hangi partiden olursa olsun, hangi mezhepten olursa olsun Bakanlığın Gençlik Merkezidir ve her zaman gençlerimizin hizmetindedir. Buradaki çalışmalar Turhal'ın tüm gençlerine yönelik yapılacaktır. Ben Turhal'daki tüm genç arkadaşlarımızı buradaki çalışmalara, aktivite ve etkinliklere aktif olarak katılmaya davet ediyorum. Burası onlarındır ve burasına onlara aittir. Ben Turhal Gençlik Merkezinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerde bulunmayı temenni ediyorum." dedi.
Ayrıca Gençlik Merkezi ziyaretinde Gençlik İlçe Müdürü İlhan Kurtul ve Turhal Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Osman Kuş, Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER'e eşlik etti.

Sayfa Başı