DURMADAN ARIYORUZ.... | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

DURMADAN ARIYORUZ....

Erbaa'dan gönderilen Drone havadan çocukları arayacak

2015-12-30
DURMADAN ARIYORUZ....

Reşadiye Belediye Başkani Cemil Kılıç'ın sosyal medya hesabından yaptığı kayıp çocuklar hakkında açıklama:

Değerli arkadaşlar ve Reşadiyeliler, kayıp çocuklarımızla ilgili yaptığımız çalışmalarımız hakkında dünden beri çeşitli vesilelerle bilgi isteyenler oldu ancak yoğunluktan ancak yazabiliyorum size.
29.12.2015 günü saat 14:30 sıralarında 2 kayıp çocuğumuzla ilgili Polis İmdat hattına yapılan başvuru üzerine başkanlığımda; Belediye, Jandarma ve Emniyet birimlerinin amirlerinden kurduğumuz kriz merkezi ile derhal dün akşam itibarıyle çalışmalara başlamıştık. Gece karanlığında ara verdiğimiz çalışmalara bu sabah 06:30 itibarıyla tekrar başladık. Çocukların gidebileceği muhtemel alanları gerek kamera görüntüleri gerekse de görgü tanığı ifadelerinden yararlanarak dünden beri tarıyoruz.

Polis, Jandarma, AFAD, UMKE ve vatandaşların yanı sıra Samsun, Sivas ve Amasya'dan kurtarma ekibi ve iz sürücü köpekler de aramalara katılıyor. Her geçen saat arama alanımızı genişletiyoruz ve şüpheli en ufak noktaya dahi bakıyoruz. Ayrıca Ankara'dan yola çıkan kurtarma ekibi de bu gece itibarıyle gelip çalışmalara katılacak. Yine Erbaa Kaymakamlığı'nın göndereceği drone ile de hava müsaitse yarın sabah havadan araziyi tarayacağız.

Ek olarak Kelkit çayı üzerinde 3 farklı dalgıç grubu sabahtan beri tarama yapıyor. Çocukların ailelerini de sürekli kontrol altında tutuyor ve ihtiyaçlarını süratle karşılıyoruz.
Kısacası dünden beri tüm kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla çok yoğun bir mesai sarf ediyoruz ve sarf etmeye de devam edeceğiz. Dünden beri bu çalışmalardan dolayı 2 buçuk saatlik uykuyla duruyoruz. Dualarınızla istediğimiz sonuca inşallah erişiriz.

Emniyet, jandarma, AFAD, UMKE ve vatandaşlarımıza şu ana kadar verdikleri katkı ve gösterdikleri çaba nedeniyle teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda görev alacak personelimizin de Allah yardımcısı olsun.

Sayfa Başı