TURİZM ALTYAPISINA OKA’DAN BÜYÜK DESTEK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TURİZM ALTYAPISINA OKA’DAN BÜYÜK DESTEK

Turizm konulu proje hazırlık toplantısı ...

2015-12-31
TURİZM ALTYAPISINA OKA’DAN BÜYÜK DESTEK

"Turizm" konulu proje hazırlık toplantısı Vali Cevdet Can başkanlığında yapıldı.

2016 yılı bütçesinde Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın açıkladığı yaklaşık 19 milyon lira tutarındaki mali destek programının 18 milyon lirası, turizm altyapısı oluşturuyor.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 2016 yılı bütçesinden finanse edilmek üzere teklif çağrısına çıkan ‘Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı' na ilişkin proje hazırlık toplantısı yapıldı.

OKA Tokat Yatırım Destek Ofisi toplantı salonunda Vali Cevdet Can başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz ve OKA Tokat Koordinatörü Mehlika Dicle'nin yanı sıra kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Bu doğrultuda gerçekleştirilen Tokat Valiliği Proje Grubu Toplantısı'nda OKA Mali Destek Programı'na sunulacak proje başlıkları değerlendirilerek projelerin hazırlık sürecinde görev alacak kamu kurumları ve personeller belirlenmişti.

Turizm konulu proje hazırlık toplantısında konuşan Vali Cevdet Can, yoğun bir hazırlık dönemi içine girildiğini vurgulayarak mali destek programından ilimizin hak ettiği ölçüde pay alabilmesi için hazırlık sürecinde kurumlara her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Toplantıda, turizmin altyapısının geliştirilmesi konusunda ortaya konacak projelere ilişkin katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Sayfa Başı