TOKKON'DAN ANKARA'DA SES GETİREN ZİYARET | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKKON'DAN ANKARA'DA SES GETİREN ZİYARET

Tokat Konfederasyonundan Milletin Meclisine....

2016-01-27
TOKKON'DAN ANKARA'DA SES GETİREN ZİYARET

Tokat Konfederasyonu ile bağlı olan Federasyon ve Dernek Başkanları ve üyeleri 26 Ocak Salı günü Ankara'da Harun Karaca'nın ev sahipliğinde TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaretinde bulundular.
İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Grup toplantısı ile başlayan programda Tokat'lıların göstermiş oldukları tezahürat coşku ve heyecana karşılık veren Başbakanımız Sn.Ahmet Davutoğlu u ilgi ve alakaya kayıtsız kalmadı.
BAŞABAKAN DAVUTOĞLU'NDAN BİR İLK


Grup toplantısı sonrası Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ilk defa bir sivil toplum kuruluşuyla toplantıda bir araya geldi.Başbakanımız Tokat'lılarla muhabbet ettikten sonra Haziran ayında yapılacak olan Büyük Tokat Buluşmasına davet edildi.Ayrıca Tokat Havalimanı konusu gündeme alınarak Başbakanımıza konunun hassasiyetı üzerinde sunum yapıldu.İstanbul Milletvekili Sn Harun Karaca yaptığı açıklamada:Sn Başbakanımızla istişare toplantısı yaptık. Yoğun programı arasında İstanbul'da yaşayan biz Tokatlılara zaman ayırıp bizleri onura eden Sn. Başbakanımıza tüm hemşehrilerim adına şükranlarımı sunarım dedi.

Daha sonra Ak Parti Genel merkez ziyareti ile devam eden program Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyareti ve Cumhurbaşkanlığının ziyarete istinaden hazırlamış olduğu kokteyl ve programla hemşehrilerimiz unutulmaz bir gün yaşadı.Külliye çıkışı Beştepe Millet Camiinde yatsı namazları kılındıktan sonra İstanbul'a tekrar hareket edildi.

İstanbul Milletvekili Tokat'lı hemşehrimiz Harun Karaca hemşehrilerini uğurlarken Davetimize icabet eden başta TOKKON yönetimi olmak üzere tüm hemşehrilerime teşekkür eder saygılar sunarım dedi.

ANKARA ZİYARET FOTOĞRAFLARI YUKLENMEKTEDİR. BİRAZDAN YAYINDA...

Sayfa Başı