BAŞKAN TUNÇEL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN TUNÇEL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

5000 civarında kayak severin katıldığı 2. Başçiftlik Kar Şenlikleri...

2016-02-01
BAŞKAN TUNÇEL'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Başçiftlik Belediyesi ve Başçiftlik Kaymakamlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tokat İl Özel İdaresi desteği ile birlikte organize edilen "Hayallerin Gerçekleştiğini Gördün mü? Haydi, Tokat'ın Beyazı Başçiftlik'e" sloganıyla ilkini 7-8 Şubat 2015'te düzenlediğimiz Kar Şenlikleri'nin 2.'sini bu yıl 30 Ocak 2016 Cumartesi günü Başçiftlik Belediyesi Konuk Evi, Kapalı Halı Saha ve Başçiftlik Orta yayla ve Karacören Yaylası bölgesinde yer alan (Somun tepesi) Samandağı Başçiftlik Kayak Merkezi'nin açılışını yaptık.

Bu yıl 5000 civarında kayak severin katıldığı 2. Başçiftlik Kar Şenliklerimize Katılım muhteşemdi. Bu tip şenlikler birlik ve beraberliğin kaynaştığı, İlimize ve İlçemize katkı sağlayan, kültürümüzü yaşamak, yaşatmak adına çok önemli etkinliklerdir.


Bizleri yalnız bırakmayarak Başçiftlik 2. Kar Şenlikleri''ne Katılana başta Tokat Milletvekili Sn. Yusuf BEYAZIT, Tokat Valisi Sn. Cevdet CAN ve eşi Naime CAN Hanfendi, Tokat Belediye Başkanı Sn. Eyüp EROĞLU, Tokat İl Genel Meclis Başkanı Sn. Adem DİZER, Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Recep GÖKÇE, Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Cemil ÇAĞLAR, Zile Belediye Başkanı Sn. Lütfi VİNİDEL, Başçiftlik Kaymakamı Sn. Mehmet ÖZCAN, Hatipli Belediye Başkanı Sn. Şemsettin YAVUZ, İstanbul Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Sn. Ali ERDOĞAN, İstanbul Küçük Çekmece Belediye Meclis Üyesi Sn. Ömer ŞAHİN, Memur-Sen Tokat Şubesi Başkanı Sn. Şaban CEYLAN, TOKKON ( Tokat Dernekler Konfederasyonu ) Genel Sekreteri Sn. Ahmet YILMAZ, TOKKON Başkan Yardımcısı Sn. Şuayip SERİNDİK, TOKKON Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Murat ÖNCÜ, Sn. Cemalettin KAYMAKÇI, Avrupa Tokatlılar Federasyonu Başkanı Sn. Salih YILMAZ, İstanbul Küçük Çekmece Tokatlılar Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mahmut ÇOBAN, Tüm Resmi Daire Amirleri, İstanbul Dernek Yönetim Kuruluna, Samsun Dernek Yönetim Kuruluna, Tokat ve Niksar Başçiftlik Dernek Yönetim Kurullarına, SAMFAD, TOFSAD, NİDOST, çeşitli STK üyeleri tüm katılımcılarına, Tüm Siyasi Parti temsilcilerine, Tüm ulusal ve yerel basın temsilcilerine, özellikle uzaklardan saatlerce yolları gelip bizleri yalnız bırakmayan Başçiftlik Sevdalısı Hemşerilerimize, Çevre il ve ilçelerden katılan tüm misafirlerimize cani gönülden teşekkür ederim.
Bu Şenliklerin Hazırlığında ve yapılmasında gece gündüz demeden çalışan Tüm Belediye Personelimize, Tokat İl Özel İdare ve Başçiftlik İlçe Özel İdare Yöneticilerine ve Personellerine, Kara yolları Yöneticileri ve Personellerimize çok teşekkür ederiz.

3. Başçiftlik Kar şenliklerinde buluşmak dileği ile Allaha Emanet Olun.

Murat TUNÇEL
Başçiftlik Belediye Başkanı

Sayfa Başı