FATİH DEMİRKOL'DAN BASIN AÇIKLAMASI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

FATİH DEMİRKOL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Tokat Mhp İl Başkanlığının fesh edilmesinden sonra ....

2016-02-24
FATİH DEMİRKOL'DAN BASIN AÇIKLAMASI

Tokat Mhp İl Başkanlığının fesh edilmesinden sonra görevden alınan İl Başkanı Fatih Demirkol'un resmi sosyal medya hesabından 24/02/2016 tarihli paylaştığı basın açıklaması:

Aziz dava arkadaşlarım , kardeşlerim , ülküdaşlarım;
İlkokul çağlarında Ülkü Ocaklarının kapısından girerek başladığımız dava yolculuğumuz aradan geçen 20 küsur seneye rağmen bıkmadan , usanmadan ,yılmadan devam ediyor. Ülkücü olmakla hep gurur duydum ömrümün sonuna kadar da duyacağım.
Bildiğiniz üzere 27 Haziran 2014 tarihinde sayın genel başkanımız tarafından il başkanlığıyla görevlendirildim. 22 Şubat 2015 de de geniş katılımlı bir kongrede siz değerli ülküdaşlarımızın teveccühüyle Milliyetçi Hareket Partisi Tokat İl Başkanı oldum.

İl başkanlığımız müddetince ilçe teşkilatlarımızla ,ocaklarımızla, Türkav'la ve sendikalarımızla her zaman uyumlu olmaya beraber hareket etmeye gayret ettik. Görevde olduğumuz sürede beraber çalıştığımız, ter döktüğümüz bütün ülküdaşlarıma müteşekkirim, ülkücü hareket hedefe, onların iman dolu göğsü ve yorulmak bilmeyen bedenleriyle ulaşacaktır. Görevde olduğum süre boyunca istemeden kırdığım incittiğim ülküdaşlarım olabilir hepsinden helallik istiyorum.

Değerli ülküdaşlarım; 1 Kasım seçimlerinde aldığımız neticeden sonra partimizde istişarede bulunma, özeleştiri yapma ve nihayet bir kan değişikliği yapılması ihtiyacını gördük. Sayın genel başkan adaylarımızın bu hususdaki görüşleride kamuoyunda ve tabanda yüksek oranda kabul gördü. Bizde kamuoyunun ve seçmenimizin bu düşüncesini , başta ilçe başkanlarımız , milliyetçi kuruluşların başkanları ve yöneticileri, geçmiş dönem yöneticilik yapmış değerli ağabeylerimiz ve tabii köylüsünden esnafına kadar tabanımızla istişare edip bu doğrultuda hareket etmeye karar verdik ve tüzüğümüzün bize verdiği genel kurulu toplantıya çağırma iradesini ortaya koyduk.
Değerli ülküdaşlarım ; biz bu talebe sırtımızı dönseydik teşkilatımız feshedilmezdi ama sırf koltuğumuzu korumak uğruna sizlerin talebine , hareketin sesine kulak tıkamak doğru olmazdı. Bu süreçte ne genel başkanımıza ne de herhangi bir genel merkez yöneticimize hakaret etmedik edilmesine müsaade etmedik. Tek düşüncemiz ve hedefimiz tarihin omuzlarımıza yüklediği bu ağır vazifeyi başarıyla yapmak ve doğru kararı vermektir , elbette hüküm siz ülküdaşlarımızındır . Sel akar kum kalır misali biz ev sahibiyiz , son nefesimize kadar davamızın emrindeyiz. Bizim tek endişemiz davamızın geleceği adınadır. Hiç kimseye kırgınlığımız yok.

Son söz olarak; feshedilme haberi duyulduğundan şu ana kadar geçen sürede arayarak ,mesaj atarak bana ulaşan , hatta sadece ve sadece "helal olsun" diyen bütün ülküdaşlarımın, bu kardeşinize gösterdiği desteği ömrümün sonuna kadar bir şeref nişanesi olarak taşıyacağım.,
Bizimkisi ülkü aşkı, ülküye hizmet aşkıdır, makam mevki bizim değil ki bizden alsınlar, bizim olan ülkücülüktür onu da kimse alamaz.
Hepiniz sağolun varolun . Allaha emanet olun
Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!
Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

Sayfa Başı