Erbaa'lı Nurcan Milli Takımda | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa'lı Nurcan Milli Takımda

Erbaa'lı Nurcan Hırvatistan'da ülkemiz için ter dökecek.

2016-03-14
Erbaa'lı Nurcan Milli Takımda

Erbaa'lı Nurcan Hırvatistan'da ülkemiz için ter dökecek.

Erbaa'da okuduğu Tepeşehir Yatılı Bölge Ortaokulu'nda Beden Öğretmeni Nesrin ÜN ÖZSAYIN'ın dikkatini çeken başarılı öğrenci ve sporcu Nurcan Yağcı artık Milli Oyuncu.
Tepeşehir YBO'da futbol takımı kaleciliği ile Erbaa şampiyonluğu, Tokat İl şampiyonluğu, Çorum grup şampiyonluğu ve Yozgat grup finallerinde oyanayan Nurcan Yağcı buradanda spor lisesi sınavlarını dereceyle geçti.Amasya spor lisesinde okuyan başarılı kaleci buradada okuluyla birlikte Futsal Türkiye Şampiyonu oldu.Başarısıyla birdanda dikkatleri üzerine çeken Nurcan Hırvatistanda yapılacak Bayanlar Milli Takım kadrosuna dahil oldu.Nurcan'ın Erbaa'da başlayan serüveni ona güvenen ailesi, öğretmenleri ve çevresiyle Hırvatistana kadar uzandı.

Tebrikler Nurcan, Tebrikler Nesrin Ün Özsayın

Beden eğitimi Hocası Nesrin Ün Özsayın sosyal medya hesabından paylaştığı duygu yüklü yazı:

SPORCUM MİLLİ ARTIK. ......ÇOK ŞÜKÜR. ....BİR ERBAALI HIRVATISTANDA .......Okulumuz öğrencisi , okulumuz futbol takımı kalecim (erbaa sampiyonu, tokat il sampiyonlugu, Corum gurup Sampiyonlugu ve Yozgat gurup finali oynadığımız sporcum) , daha sonra spor lisesi kazandırdığı mız (2.olarak derece yapti) ve spor kulübüne verdiğim Nurcan Yağcı artık MİLLİ SPORCU.....Amasya spor lisesi olarak futsal Türkiye Şampiyonu olan kızımız Hırvatistanda oynanacak Bayanlar takım kadrosunda ......seninle gurur duyuyorum meleğim. ....BİZE NEDEN BU OGRENCİLERLE BU KADAR UĞRAŞIYORSUN DİYENLER BİZ ESİMLE BU ÇOCUKLARA YENİ BİR HAYAT SUNUYORUZ ...PIRIL PIRIL GENCLERI ERKEN YASTA EVLİLİKTEN , KOTU ALISKANLIKLARDAN KURTARİYORUZ YAŞAM DEĞİŞİYOR HAYATA UMUTLA BAKIYORLAR ÇOK ŞÜKÜR. .......Yolun açık olsun musabakalarda başarılar diliyorum.......

Sayfa Başı