Kaybolan Çocuklar için 100 BİN TL ÖDÜL | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Kaybolan Çocuklar için 100 BİN TL ÖDÜL

Kayıp Çocukların Bulunmasına Yardım Edecek Kişiye 100 Bin TL Para Ödülü...

2016-03-16
Kaybolan Çocuklar için 100 BİN TL ÖDÜL

Kayıp Çocukların Bulunmasına Yardım Edecek Kişiye 100 Bin TL Para Ödülü


Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 78 gündür kayıp olan iki çocuğun bulunmasında yardımcı olacak kişiye ailenin ortak kararı ile 100 bin TL para ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

Kayıp çocuklarından 8 yaşındaki Bayram Erol'un annesi Adile Erol, 78 gündür aynı acıyı yaşadıklarını kaydetti. Bütün yapılan aramalara rağmen çocuklardan bir haber alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Erol, "Umutla Bayram'ın gelmesini bekliyorum. Bir gören varsa insanlık namına söylesin. Hiç mi kimse görmedi? Allah rızası için bizim acılarımızı dindirsinler. İki aile de 3 aya yakın bir zamandır gözyaşı döküyor. Hepimiz çok üzgünüz. İnşallah hayırlı bir haber gelir. Biz de çocuğumuza kavuşuruz" dedi.

"ÇOCUKLARIN BULUNMASINA YARDIMCI OLANA KREDİ ÇEKİP 100 BİN TL'Yİ ÖDEYECEĞİZ"

Çocukların bulunmasında yardımcı olacak kişiye 100 bin TL para ödülü vermeyi kararlaştırdıklarını ifade eden Erol, kredi çekip bu parayı ödemeye hazır olduklarını dile getirdi. Erol, "Allah rızası için, oğlum kaçırılmış ise geri getirilsin. Türkiye'de onlarca çocuk kayıp. Bütün anneler ağlıyor, yarın kimin başına ne geleceği belli olmaz. Hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Bütün anne ve babalar duyarlı olsun. Görüp duyan varsa insanlık namına söylesin" diye konuştu.

Bayram Erol'un babaannesi Rukiye Erol, çocukların bulunmasında yardımcı olanlara para ödülü vereceklerini yineleyerek her gün acı içinde yaşadıklarını kaydetti.

Dursun Kaan'ın annesi Nazife Taşcı, devletin tüm imkanlarının seferber edilerek arama yapılmasına rağmen çocuklardan hiçbir ipucuna ulaşılamamasına üzüldüklerini belirterek, "Ailelerimiz bu nedenle ödül koymak istedi. Bilen gören varsa Allah rızası için bize yardımcı olsun" şeklinde konuştu.

Reşadiye'nin Çermik Mahallesi'nde ikamet eden Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarında bir parkta oynadıktan sonra kaybolmuştu. Devletin tüm imkanları sefer edilerek yapılan arama çalışmalarında bugüne kadar bir ipucuna ulaşılamamıştı.

Sayfa Başı