ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ANKARA GENEL KURULUNU YAPTI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ANKARA GENEL KURULUNU YAPTI

Fahrettin Alıcı Bayrağı Mustafa Baş'a teslim etti.

2016-03-20
 ERBAA KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ANKARA  GENEL KURULUNU YAPTI

Ankara'da bulunan Erbaa Kültür ve Dayanışma Derneği 11.olağan genel kurul toplantısı bugün (20 Mart 2016 Pazar) gerçekleştirdi.

Dernekte Nöbet Değişimi.
Fahrettin Alıcı Bayrağı Mustafa Baş'a teslim etti. Ankara Erbaa Kültür ve Dayanışma derneği 11 Olağan Genel Kurul toplantısı Yaptı. 20 Mart 2016 Pazar günü Tokat Vakfı Genel Merkezi G.M.K Bulvarı 14/20'de Yapılan Genel Kurula Üyeler Yoğun İlgi Gösterdi. 2006'dan beri 10 yıl Dernek Başkanlığını başarıyla sürdüren Fahrettin Alıcı Bayrağı Mustafa Baş'a teslim etti. Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ,Çanakkale,diğer cephelerde şehit düşenler için ve Ankara'da yapılan hain saldırıda ölenlere 1 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Genel kurulda divan başkanlığına Turgut Ünveren katip üyeliklere Hamit Başara ve Gökhan Öçalan seçildi. Daha sonra yönetim ve denetim faaliyet raporları okundu oy birliği ile ibra edildi. Genel kurulda tekrar aday olmayan Fahrettin alıcı Üyelerden helallik istedi bu güne kadar derneğin oluşumundan ve kendi döneminde beraber çalıştığı arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti. Bu bir Bayrak yarışıdır desteğinin devam edeceğini belirten Alıcı birlik ve beraberlik mesajı vererek derneğe sahip çıkmaya davet etti. Yönetim Kurulu ile diğer kurullar için oluşturulan listeler oy birliğiyle kabul edildi.

Yeni başkan Mustafa Baş hizmetlerinden dolayı eski başkan Fahrettin Alıcıya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hizmet bayrağını birlik ve beraberlik içersinde dahada yukarılara çıkarmak için için çalışmalarımız olacaktır. Bana ve arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destek ve güven için çok teşekkür ederim dedi.

Yeni Yönetim Asil

1-Mustafa Baş

2-Faik Kafalı

3-Turgut Ünveren

4-Kadir Koca

5-Engin Erdem

6-Birsen Baç

7-Safiye Doğru

8-Beyhan Kanboz

9-Gökhan Öçalan

10-Salih Küçük

11-Denizhan Özsert

Sayfa Başı