SALİH GÜNEY BAŞKANLIĞINDA POLİS VE AŞÇILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

SALİH GÜNEY BAŞKANLIĞINDA POLİS VE AŞÇILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

ERBAA'LI BAŞARILI HEMŞERİMİZ SALİH GÜNEY BAŞKANLIĞINDA ....

2016-04-19
SALİH GÜNEY BAŞKANLIĞINDA POLİS VE AŞÇILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Erbaa'lı hemşerimiz Salih Güney İyagad başkanlığı görevinde sosyal yardımlaşma faaliyetlerine önem veren dernek olmaya devam ediyor.

İYAGAD İstanbul Yeditepe Aşçılar ve Garsonlar Derneği 16 Nisan 2016 cuma günü Şile'de örnek bir davranışa daha imza atmış bulunmaktadır.
İstanbul Pendik merkezli İyagad Derneğinin Şile bölge başkanlığının önderliğinde dernek merkezi ile ortaklaşa Şile'de Polis Haftası ve Aşçılar Bayramını birlikte kutladılar.Şile halkı ile birlikte olan İyagad dernek mensupları bir daha şehit olan Polislerimizi cuma namazı ardından dualarla andı. Cuma namazı ardından Şile halkına ikramlarda bulunan İyagad Ailesi mensuplarının yüzlerinde haklı gurur vardı.

İyagad Şile bölge başkanlığın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Şile halkının yoğun katılımı ile birlikte Şile Emniyet müdürü ve Şile Poliside etkinlikte yer alarak İyagad Mensuplarını yanlız bırakmadı.


Etkinlikte konuşan Şile Emniyet Müdürü Sayın Abdülvahit ÜNAL ''Polis teşkilatımız 171.yılı dolayı ile lgili olarak ve şehitlerimizi anma olsun gerekse değerli aşçı kardeşlerimizin gününü kutlama adına burada bulunmak bizlere büyük sevinç yaşatmıştır.Dernek mevzubu arkadaşalarımızı cani gönülden tebrik eder hayırlarının kabul olması dileği ile teşekkür ederim'' dedi.

Etkinlikle ilgili olarak kısa bilgi veren İyagad Derneği Başkanı Salih GÜNEY ''Bizler İyagad Ailesi mensupları olarak hayatın her alanında sosyal yardımlaşma aktifitelerine çok önem veren ve daima üzerinde duran bir dernek olarak bu tarz etkinlikleri kendimize görev bildik.
Bildiğiniz gibi son zamanlarda yaşanan şehit olarayları her birimizi derinden üzmüş bulunmaktadır.Bizler şehit düşen Askerimizi ve Polisimizi bir nemsede olsa bu tarz etkinliklerde dualarla sık sık anmak istiyoruz.
Sizlerinde bildiği gibi dernekçilik sosyal yardımlaşma dayanışma ve kültürümüzü sahip çıkma anlamında faliyet göstermelidir.Bizler bunun bir örneğini bugün Şile'de Gerek polis haftamızı gerekse aşçılar bayramımızı Şile'li haklımızla birlikte iç iç olarak dualarla kutlamak istedik.Çok şükür dilediğimizden daha güzel ve bereketli geçti.Bizler İyagad Ailesi mensupları olarak yapmış olduğumuz etkinlikleri halkımızla birlikte yapmak halkımızdan aldığımız destek ve güçle birlikte daima büyümek için sosyal dernekçilik adına halkımızın yanında bulunacağız.Burada bulunmamızın en büyük başlıca sebepleri Şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmetle anmak ve bizlere bu güzide mesleği sevdiren,öğreten duayen şeflerimizi rahmet ve minnetle anmak için Şile Bölge Başkanlığımızın ev sahipliği ile hayrımızı inşallah cenab-ı Allahım kabul eyler.Etkinliğimize Katılan Şile Emniyet müdürüze,Şile Belediye Başkanlığına,Değerli Şile halkına sonsun teşekkür ederiz.Her kim hayrımıza bir tutam fayda sağladıysa Allahım her dileklerini kabul eyler inşallah.''Diyen İyagad Başkanı Salih GÜNEY'e sözlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Etkinlikle ilgili olarak görüşlerini aldığımız İyagad Şile Bölge Başkanı Erdal ÇAYLAK ''17 Ocak 2016'da yaptığım olağanüstü kongrede devraldığımız bölge başkanlığı ile ilgili olarak Şilemizde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmak bizlere çok büyük anlamda tarif edilemez bir gurur vermiştir.Dernek Başkanımızında söylediği gibi yaşanan şehit hadiseleri çok derinden üzmüştür bizleri ateş düştüğü yeri yakar yerler ama bizimde ocağımıza ateş düşmüştür bizlerde nacizane şehitlerimize ve meslektedi ustalarımıza son görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek istedik inşallah Allahım bu hayrımızı kabul eyler ve bu acı olaylar artık son bulur.
Biz İyagad Şile Başkanlığı olarak inşallah gerek Başkanımızın gerek yönetimizin destekleri ile Şilemizde bir değil bir çok etkinliğe imza atıp Şilemizindeki aşçılarımızı en iyi şekilde temsil edip layık oldukları yere taşıyacağız. Bu etkinliğimize sopansor olan ve katılan bu davetlilere sonsuz teşekkür ederim '' diyen İyagad Bölge Başkanı Edal ÇAYLAK sözleri ile son buldu.

Ev sahipliğini İyagad Şile Bölge Başkanlığın yaptığı etkinlikte bizde ERBAA GÜNDEM olarak Erbaalı başarılı hemşerimiz İyagad Başkanı Salih GÜNEY'i yanlız bırakmayıp hayırlı faliyetlerinin kabulunü cenab-ı allahtan dileriz.

Sayfa Başı