YILIN EN GENÇ HAFTASI ERBAA’da COŞKUYLA KUTLANACAK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

YILIN EN GENÇ HAFTASI ERBAA’da COŞKUYLA KUTLANACAK

15-19 Mayıs Gençlik Haftası Erbaa’da coşkuyla kutlanacak...

2016-05-13
YILIN EN GENÇ HAFTASI ERBAA’da COŞKUYLA KUTLANACAK


Erbaa Gençlik Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu etkinliklerle 15-19 Mayıs Gençlik Haftası Erbaa'da coşkuyla kutlanacak. Gençlik yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler ise şöyle :

___ 15 Mayıs Pazar "Halk Koşusu" Toplanma yeri stadyumda olan yarış protokol ve halkın katılımı ile start verecek. Toplamda 3.7 km yol koşacak olan yarışmacılar bitişi meydanda yapacak.Dört kategoride yapılacak olan yarışta Birincilere çeyrek altın, İkincilere 100 TL, Üçüncülere 50 TL ödül verilecektir.

___ 16 Mayıs Pazartesi "Bisiklet Turu" Gençler, Protokol ve halka açık olan tur ile bisiklete farkındalık sağlanacak.

___ 17 Mayıs Salı "Spor Şöleni" İlçe Stadyumunda yapılacak olan şölen ile Erbaa spora doyacak. Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, 100 m koşu, Bayrak Koşusu, Top Fırlatma, Cirit Atma, Halat Çekme, Eşli Koordinasyon Parkuru, Orta Sahadan Gol Atma, Yaralı Taşıma, Tekerlek Yuvarlama ve bir çok alanda kurulan stantlarla yarışmacılarını bekliyor olacak. İlçe Stadyumunda yapılacak olan şölen saat 09.00da başlayacaktır.

___ 18 Mayıs Çarşamba "Şehirler ve Kültürler Yörelerimiz" Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Gençlik Merkezleri aracılığı ile yürütmüş olduğu proje kapsamında daha önce şehir dışına çıkamayan gençlerimiz Tokat'ın tarihi ve kültürel yerlerini ve Ballıca Mağarası'nı gezme fırsatı bulacak. Proje kapsamında daha önce Kayseri'ye giden gençler bu kez Tokat'ı ve Giresun'u görme fırsatı yakalayacak.

___19 Mayıs Perşembe "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" kutlamaları çerçevesinde Mehter Takımı gösterisi, Kafkas Ekibi Halk Oyunları gösterilerini sergilerken Gençlik Spor Kulübü Tekwando ve Jimnastik ekibi izleyicilerine gösterilerini sunacaktır. Kahramanlık Türkülerinin de yer alacağı programda Erbaalılar gösteriye doyacak.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Sayın Rayif Ünal, etkinlikleri seçerek oluşturduklarını tüm personel ve çalışanların ellerinden gelen özveriyi gösterdiklerini söyleyerek Gençlik Haftası'na hazır olduklarını bildirdi. Ayrıca düzenleyecekleri Halk Koşusu ile Erbaa'da bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Sayın Ünal, tüm halkı davet ederek yaşlısı genci herkesi koşuya beklediklerini belirtti.

Sayfa Başı