Erbaa Okullar Ligi’nde İkinci Sezon Tamamlandı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa Okullar Ligi’nde İkinci Sezon Tamamlandı

Erbaa Okullar Ligi 44 takımda 658 genç sporcunun mücadelesine sahne oldu

2016-06-01
Erbaa Okullar Ligi’nde İkinci Sezon Tamamlandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bu yıl ikinci sezonu gerçekleştirilen Okullar Ligi'nde kupa töreni 3 Haziran Cuma günü yapılacak.

Erbaa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan Okullar Ligi projesinde ikinci sezon tamamlandı. Geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu yıl voleybol branşında 10 okul takımının mücadele ettiği Okullar Ligi'nde toplam 44 okul takımı yer aldı. Okullar Ligi 44 takımda 658 genç sporcunun mücadelesine sahne oldu. Lise, ortaokul ve ilkokulların Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler, Genç Erkekler ve Yıldız Kızlar futbol takımlarının birbiriyle mücadele ettiği sezonda erkek ve kız takımlarından oluşan gruplarda voleybol müsabakaları gerçekleştirildi. 3 Haziran Cuma günü yapılacak kupa töreniyle 2015-2016 sezonu sona erecek.

Okullar Ligi'nde ikinci sezonun sportif anlamda oldukça verimli geçtiğini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım "Gençleri ve sporu önemsediğimiz için hayata geçirdiğimiz Okullar Ligi Projemizde ikinci sezonu da geride bıraktık. Yaklaşık 700 genç kardeşimiz bu turnuvada mücadele verdi. Okullar Ligini geçtiğimiz yıl sadece futbol branşında düzenlemiştik. Bu sezon voleybol branşını da Okullar Ligine dahil ettik. Okullar Ligi süresince çok güzel maçlar seyrettik. Gençlerimiz tüm güçlerini ortaya koyarak mücadele ettiler. Başta sporcu kardeşlerime, öğretmelerimize, okul idarecilerimize, projemize destek veren Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. " dedi.

Sayfa Başı