TOKAT TSO'DAN 668 AİLEYE GIDA YARDIMI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT TSO'DAN 668 AİLEYE GIDA YARDIMI

Tokat Ticaret Odası Ramazan yardımları....

2016-06-15
TOKAT TSO'DAN 668 AİLEYE GIDA YARDIMI

Tokat Ticaret Odası her Ramazan gerçekleştirdiği Ramazan Paketi yardımlarını bu yıl da gerçekleştirdi. Bu Ramazan toplamda 668 adet gıda paketi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de vermiş olduğu destekle gerçekleştiriliyor olan Gıda Paketi yardımları bu yıl da zengin bir içerikle dağıtıldı. Kurulan komisyonun himayesinde yürütülen çalışmalar, yine komisyon gözetiminde yapılan ihale sonrasında hayata geçirildi. ESPA Gıda Maddeleri Üretim Pazarlama ve Tarım İşletmeleri San.Tic.Ltd.Şti.'inde kalan ihale sonrasında paketleme işlemi tamamlanması beklendi. Sonrasında oluşturulan dağıtım ekibiyle şehrimizin muhtelif yerlerinde yaşayan ve hassas bir çalışma sonrasında belirlenen ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bu yardımlar yapıldı.

Çalışmaları yakından takip eden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet ARAT yaptığı değerlendirmede, bu tür yardımların yaşanılan Ramazan Ayının ruhuna ve geleneklere uygun bir şekilde yapılmaya çalışıldığını söyledi. Başkan ARAT; "Yaklaşık 40 bin lira değerindeki paketlerimiz 668 aileye gıda yardımı olarak ulaştırıldı. Bu yardımlarımız her yıl ramazan ayında gerçekleştirilmeye devam edecek. Desteklerinden ötürü TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na, sürecin sağlıklı takibatından ötürü komisyon üyelerimize, ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinde destek veren tüm yönetici kadrolarımıza ve görevli personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Herkese huzurlu bir Ramazan geçirmelerini diliyorum." dedi.

Sayfa Başı