Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı

AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası

2016-06-20
Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde AK Parti Erbaa İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası törenle açıldı.

Açılış törenine AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer ve çok sayıda partili katıldı. Yeni hizmet binasına taşınan ilçe teşkilatının açılış kurdelesini Milletvekili Zeyid Aslan ve İl Başkanı Metin Polat kesti.

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ifade eden AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, yeni hizmet binasını Erbaalıların hizmetine sunmaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.

Yeni hizmet binasının hayırlı hayırlı çalışmalara vesile olması dileğini ifade eden Tokat İl Başkanı Metin Polat "Bizim yola çıkmaktaki gayemiz ümmetin derdiyle dertlenmek, nerede bir mazlum varsa onun derdiyle dertlenmek ona çare olmak. Ne mutlu ki bu zamana kadar çok güzel işler yaptık, çok güzel insanların duasını aldık" dedi.

AK Parti'nin Türk siyasetinde ilkleri gerçekleştirdiğini ifade eden Tokat Milletvekili Zeyid Aslan "AK Parti Türk siyasetinde ilkleri gerçekleştirdi. Üç dönem üst üste iktidar olan Demokrat Parti vardı AK Parti üst üste dördüncü defa iktidar olarak bu rekoru da Demokrat Parti'den almış oldu. Hizmet noktasında baktığımızda 80-90 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlere eşdeğer hatta ondan daha fazlasının üretildiği 14 yıllık bir AK Parti dönemi yaşadık. Elbette AK Parti bir yandan hizmetler üretip Türkiye'yi büyütürken bir yandan da insanımızın geleceğe dair umutlarını yeşertti. Aynı zamanda bu milletin dünya üzerindeki onurunu yükselten büyük bir gayretin içerisinde oldu. Geçmişte Osmanlı'ya 'hasta adam' demişlerdi. Türkiye Cumhuriyeti de 90'ların sonuna geldiğinde belki hasta adam değil ama yatalak adam durumuna düşmüştü. AK Parti 2002'de milletimizin o güzel oylarıyla iktidara gelen ve milletin dediği olacak diyerek yola çıkan AK Parti 14 yıllık bu süreçte yatan Türkiye'yi ayağa kalkan bir Türkiye haline dönüştürdü. Türkiye sadece kendine yeten değil dünyanın mazlumlarına da elini uzatan adaleti ve merhameti taşıma mücadelesi veren büyük bir güçlü yapıya dönüşmüştür" diye konuştu.

Sayfa Başı