Tatil İçin Erbaa'ya Gidiyorlardı | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tatil İçin Erbaa'ya Gidiyorlardı

Bayram tatili için İstanbul'dan memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine giden

2016-07-01
Tatil İçin Erbaa'ya Gidiyorlardı

Bayram tatili için İstanbul'dan memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesine giden Fatih Aydemir yönetimindeki 34 RE 2942 plakalı otomobil, Amasya'nın Kızıl Kışlacık köyü yakınlarında kontrolden çıkıp yolun kenarına savruldu.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Metrelerce sürüklenen otomobilde sıkışan anneanne Yeter Yıldız olay yerinde, 1 yaşındaki torunu Yiğit Alp Aydemir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Yaralanan sürücü ile eşi Elif Aydemir ve baldızı Demet Yıldız, kaldırıldıkları Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

SIKIŞTIĞI YERDEN İTFAİYE ÇIKARDI

Yeter Yıldız'ın cenazesi incelemenin ardından sıkıştığı yerden Amasya Belediyesi'nde görevli itfaiyeciler tarafından çıkartılarak morga götürüldü. Jandarma ve polis ekiplerinin olay yeri incelemelerini tamamlanmasının ardından hurdaya dönen otomobil çekiciyle kaldırıldı. Ailenin Amasya il merkezinde geldiğinde Erbaa'daki yakınlarını telefonla aradıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili bilgiler aldıktan sonra uyarılarda bulunan Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, "Trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın üzücü olaylarla karşılaşmamak için aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali yapmamalarını, sürücü ve yolcuların ön ve arka koltuklarda emniyet kemerlerini takmalarını, özellikle far ayarlarını yaptırarak gündüzleri de farlarını yakmalarını, yorgun ve uykusuz yola devam etmemelerini, aşırı hızdan kaçınmalarını, kesinlikle alkollü araç kullanmamalarını, trafik görevlilerimizin uyarılarına ve trafik işaretlerini uymalarını önemle bekliyoruz" dedi.

Sayfa Başı