ZAMAN GEÇİYOR İNSANLAR GEÇİYOR BİZ NEYİ BEKLİYORUZ? | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ZAMAN GEÇİYOR İNSANLAR GEÇİYOR BİZ NEYİ BEKLİYORUZ?

Erbaa D-100 Karayolu bulunmaz bir fırsat iken neden....

2016-07-15
ZAMAN GEÇİYOR İNSANLAR GEÇİYOR BİZ NEYİ BEKLİYORUZ?

Bir yaz tatilinin ortasına daha geldik.Okulların tatili, peşinden Ramazan Bayramı derken adeta büyük şehirler boşaldı, herkes şehrin stresinden kurtulmak için akın akın memleketlerine gitti.
Batı'dan doğu'ya giden yüzbinlerce insan ve araçta Memleketimiz Erbaa'dan geçen D-100 karayolunu kullandılar.Peki bu kadar araç ve insanın geçtiği bu güzergahın Erbaa'ya artı bir değer kattığı kesin ama biz bu değeri nekadar kullanabiliyoruz?
Erbaa ilçe sınırlarına giren insanlarda nasıl bir farkındalık oluşturuyor veya İlçemizin reklamını en iyi şekilde nasıl yapıyoruz dersiniz?

Yolculuk yaparken bir çok yerde devasa pankartlar, ışıklı reklamlar, süslü tabelalara çok sık denk gelmişsinizdir. Peki Erbaa'da niye yok? Erbaaspor 3.lige çıktı diyoruz niye boy boy Erbaaspor bayraklarını D-100 karayolu boyunca asmıyoruz.Erbaa yaprağını dünyaya tanıtmak istiyor neden devasa bir yaprak yaptırıp siz bu tadı tatmadınızmı demiyoruz, neden büyük bir ok işareti yapıp (Yoruldunuz buyrun Çayımızı için yolunuza öyle devam edin) yazmıyoruz. Ve hala tadının eşi benzeri olmayan yöresel lezzetlerimizi sunacağımız bir Erbaa Park Tesisi projesini hayata geçiremiyoruz.
Osmancık'ta insanlar leblebinden geçinirken biz Erbaa olarak neyi bekliyoruz?
Zaman akıp geçiyor.Yüzbinlerce insan sadece Erbaa'dan geçtik tabelanızı gördük diyor ya içerisi, ya ürettiklerimiz, ya yetiştirdiklerimiz.Fazla değil 15-20 kmlik alana reklam panoları koysak,Doğal ürünler standlarımızı yaygınlaştırsak,İnsanlar yol kenarlarındaki semaverlere duruyor, Erbaa'da niye durmasın Erbaa niye kazanmasın...
Zaman geçiyor... İnsanlar geçip gidiyor. İnşallah Erbaa yolculuk edenler için sadece tabela ilçesi değil, sabırsızlıkla ulaşmak istedikleri bir durak noktası olması ümidiyle...

Sezgin Kanat

Sayfa Başı