Tokat'ta Dikkat Çeken O Pankart | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Tokat'ta Dikkat Çeken O Pankart

Hainlere köpek demeyin...

2016-07-24
Tokat'ta Dikkat Çeken O Pankart

Tokat'ta "Milli İradeye Sahip Çık" yürüyüşüne katılan hayvan severlerin köpeklerin boynuna astıkları "Hainlere köpek demeyin", "FETO domuzuna rahat yok" dövizleri dikkat çekti.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup cuntacının darbe girişiminde bulunmasını protesto eylemleri Tokat'ta devam ediyor. Gaziosmanpaşa Stadyumu önünden başlayan "Milli İradeye Sahip Çık" yürüyüşüne 7'sinden 70'ine vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ve dövizlerle katıldı. Protesto yürüyüşünde Alaş ve Gümüş ismindeki iki av köpeğinin boynuna asılan "Hainlere köpek demeyin", "FETO domuzuna rahat yok" dövizleri dikkat çekti. Akdoğan Avcılar Kulübü Üyesi Abdurrahman Taşkafa, köpek ismi ile hainlerin anılmasını istemediklerini ifade ederek, "Köpekler hiçbir zaman hain değildir. Köpekler en sağdık hayvanlardır. Hainler hiçbir zaman köpekler kadar olamaz" dedi.

"Bu yaratıklar köpekten bin kat daha kötüler"

Ahmet Duran Tekin ise televizyonlarda ve sosyal medyada hainlere 'köpek' benzetmesi yapıldığına dikkat çekerek, "Bir köpek sahibi olarak köpeklerin hain olmadığına dikkat çekmek istedik. Köpek isterse yabancı olsun bir lokma ekmek veren hiçbir kimseyi ısırmaz. Ama bu yaratıklar köpekten bin kat daha kötüler. Onlara bizim yakıştırdığımız hayvan 'domuz' Domuz bu dünyadaki en adi yaratıktır biz onlara onu yakıştırıyoruz. Bu Türk milleti var oldukça bizler sağ oldukça bu Türk milletini bölmeye kimsenin gücü yetmez. Bizim hepimiz bir şehit, gaziyiz. Allah'ın izini ile bu vatan bölünmez. Başımızdaki Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmeye kimsenin gücü yetmez. Bunu tüm dünya böyle bilsin" diye konuştu.

Sayfa Başı