Erbaa Şehitlerimiz İçin Yürüdü | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

Erbaa Şehitlerimiz İçin Yürüdü

Erbaa Ülkü Ocağı şehitlere saygı yürüyüşü....

2016-08-05
Erbaa Şehitlerimiz İçin Yürüdü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Erbaa Ülkü Ocağı şehitlere saygı yürüyüşü gerçekleştirdi.

Yürüyüşe AK Parti'li Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Namık Ateşli, AK Parti Erbaa İlçe Başkanı Mikail Altıntaş, çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı. Vatandaşlar, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganları eşliğinde Hüseyin Şahin Yüzme Havuzu'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Birlik ve beraberlik vurgusuna sahne olan yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Belediye başkanı, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve STK temsilcileri sahneye çıkarak el ele tutuştu.

Türk milletinin bugün karşı karşıya kaldığı ihanet ve terör ortamının tarih boyunca devam ettiğini ifade eden Erbaa Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Dülger, "Türk milletinin düşmanı olan emperyal çeteler, Batılılar tarafından yönetilmiştir. Her türlü ihanet ve kumpas ortamı kurulmuş fakat Türk milletinin asil evlatları bu oyunları bozguna uğratmıştır. Bir daha böyle durumların yaşanmaması için devletimizin kurumlarına alınacak işçi ve memurların vatanına, milletine sevdalı, imanlı, vatan evlatlarından olması ve kendi haklarıyla buralarda çalışması talebimizdir" dedi.

"Bizim aramıza kimse ikilik sokamaz"

Sözlerine Erbaa Ülkü Ocağı'na teşekkür ederek başlayan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım şöyle konuştu: "MHP'li kardeşlerimizin ve CHP'li kardeşlerimizin bugün burada tek davası var. Vatan millet davası. Bizim görüş ayrılıklarımız olabilir. Ama söz konusu vatansa, söz konusu milletse söz konusu istiklal ve istikbalse biz böyle omuz omuza durmaya devam edeceğiz. Bizim aramıza kimse ikilik sokamaz. Kimse tefrika sokamaz. Biz Türk milletiyiz. Biz bu milletin ta kendisiyiz. İnşallah bu meydan bundan sonra bu kardeşliğe daha çok şahitlik edecek" diye konuştu.

Sayfa Başı