ERBAASPOR YÖNETİM KURULUNDAN KAMUOYU DUYURUSU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ERBAASPOR YÖNETİM KURULUNDAN KAMUOYU DUYURUSU

GÖKYÜZÜ MAVİ İSE ERBAA BEMBEYAZ!

2016-08-14
ERBAASPOR YÖNETİM KURULUNDAN KAMUOYU DUYURUSU

15 Temmuz'da ülkemize kahpece yapılan terör saldırısı, şanlı bayrağımızın dalgalandığı vatan topraklarına ve milletimize yapılan bu ihanet sonrası ülkemizin birçok yerinde terör operasyonları yapılmıştır. Bir çok vatan haini bu süreç içerisinde ya tutuklanmıştır ya da öldürülmüştür. Bu süreç içerisinde hangi siyasi görüş olursa olsun, hangi etnik yapıda olursa olsun, hangi bölgede şehirde yaşıyor olursa olsun herkesin tek derdi vatan olmuştur.
Ülkemizde yaşanan bayrak, vatan, millet birlikteliği aynı şekilde şehrimizde de 15 Temmuz sonrası yaşanmış hatta bu birliktelik belki de bir çok şehrimizi kıskandıracak güzellikte olmuştur.

Şehrimizin bu birlikteliğe alışkın olmasında ki en büyük sebeb ise daha bir kaç ay öncesinde ERBAASPORUMUZUN 20 yıl aradan sonra tekrar 3. Lige yükselmesidir. Şampiyonluk yolunda koca bir sene boyunca nasıl şuan şanlı ay yıldızımızı göklere hep beraber çıkarmışsak, üç dört ay öncesinde de mavibeyazı göklere hep beraber çıkarmıştık.
Mavibeyaz renkler Erbaamızda bizleri birleştiren bir güç olarak ortaya çıkmıştır. Mavibeyazın siyaseti olmaz, Mavibeyazın etnik yapısı olmaz, Mavibeyazın hiçbir kulübe düşmanlığı olmaz! Mavibeyaz sadece vatanhainlerine ve teröristlere düşmandır.
İşte bu gücü 20 yıl sonra tekrardan ortaya çıkartan, bu şehre bu sevdayla yatırım yapan, Erbaa' yı bir futbolcu fabrikası yapmak için uğraşan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Yıldırım'ın ve özellikle geçen sene Erbaaspor ile yatıp Erbaasporla kalkan şampiyonluğun başmimari Kulüp başkanımız Sayın Bülent Uzun üzerine atılmak istenen ve sadece şahsi meselelerden kaynaklarak, kurum ve makamları yıpratmaya yönelik yapılan karalama çalışmasına ERBAASPOR YÖNETİM KURULU OLARAK KARŞI OLDUĞUMUZU HER İKİ BAŞKANIMIZIN DA MAVİ BEYAZ GÜÇ OLARAK YANLARINDA DİMDİK DURDUĞUMUZU KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURURUZ!

ERBAASPOR Yönetim kurulu olarak, şu günden itibaren, Erbaaspor için oluşturduğumuz kısa, orta ve uzun vadeli HEDEFLERİMİZE Ulaşmak için Başkanımız Sayın Bülent Uzun önderliğinde daha büyük çabayla, azimle ve hırsla mücadele edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz!

Hedeflerimize Ulaşırken Amasya da Mavi beyaz nasıl ise, Ordu da mavi beyaz nasıl ise, Elazığ da Mavi beyaz nasıl ise 2. lig hedefimizde de öyle olmasını tüm Erbaalı taraflarımızdan istiyoruz!

ÇÜNKÜ GÖKYÜZÜ MAVİ İSE ERBAA BEMBEYAZ!
Saygılarımızla

ERBAASPOR YÖNETİM KURULU

Sayfa Başı