TOKAT PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet Başkan Eroğlu...

2016-08-27
TOKAT PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK

BAŞKAN EROĞLU; "TOKAT, 2023 YILINDA TÜRKİYE GİBİ PARLAYAN BİR YILDIZ OLACAK"

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu hafta sonunda esnaf ziyaretlerinde bulunarak Çubuklu Avm'nin açılışını gerçekleştirdi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet Başkan Eroğlu, Tokat'ta devam eden yatırım, proje ve hizmetleri esnaf ve vatandaşlarla paylaştı.

Oldukça samimi anların yaşandığı sohbetlerde Başkan Eroğlu Tokat'ta değişimin ve büyümenin devam ettiğini söyleyerek tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

Tokat Meydan Caddesi'nde faaliyete başlayan Çubuklu Avm'nin açılış törenine katılan Başkan Eroğlu, iş imkânı sağlayan, istihdam oluşturan işletme sahiplerine teşekkür etti.

İşyerinin açılış töreninde konuşma yapan Başkan Eroğlu; "Şehrimize böyle güzide böyle örnek olacak bir işletmeyi hazırladıkları için, daha çok istihdam sağlayıp daha çok iş imkânı sağladıkları için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum.

Ülkemiz ve şehrimiz büyüyor, gelişiyor ve değişiyor. Bu esnafımızla, memurumuzla işçimizle vatandaşımızla yani herkesin elini taşın altına koymasıyla büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Ülke olarak, Tokat olarak büyümeye devam edeceğiz.

Her ne kadar ülkemizin önüne engel olmaya çalışanlar olsa da, biz Allah rızası doğrultusunda, liderlerimiz eşliğin önümüze hangi engel olursa olsun bu engelleri aşacağız.

Şehitlerimiz var, üzülüyoruz, şehitler tepesi asla boş kalmayacaktır. Zor bir coğrafyada yaşadığımız için bir taraftan daeş, ışid, bir taraftan pkk, diğer taraftan özellikle son üç yıldır bu ülkenin başına bela olan fetö tarafından ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. Ama hamdolsun ki Cenab-ı Allah'ın yardımı, Cumhurbaşkanımızın duruşu ve milletimizin feraseti ile kimse bu ülkenin önüne engel olamayacak. Bu ülke daha da gelişecek, büyüyecek. Ekonomisi de inşallah daha iyi yerlere gelecek. Türkiye'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü olan 2023'te Türkiye'nin ekonomisi dünyanın en büyük on ekonomisinden biri olacak. Yine 2023 Türkiye'si özgürlüklerin olduğu çok iyi bir ülke olacak. Bizler bu güzel ülkemizi çocuklarımıza, torunlarımıza emanet edeceğiz.

TOKAT BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Bizlerde bu hedefler doğrultusunda Tokat'ta 2023 yılında aynı Türkiye gibi parlayan bir yıldız olacak. İki yılı aşkın bir zamandır elimizden geldiğince bir taraftan esnafımızı geliştirmek, tüm unsurlarıyla genci, yaşlısı, çocuğuyla bu gelişmeye nasıl katkı sağlayacağını ortaya koymaya çalışıyoruz. İnşallah hayal ettiğimiz Tokatımızı oluşturma imar etme anlamında önemli referanslar olacaktır.

Bu şehir esnafıyla, ticaretiyle, iş adamıyla gelişir. Göç engellenir, hatta dışardan göç alan bir şehir olabilir. Onun için böyle güzel tesisleri böyle açılışları çok önemsiyorum. Değerli esnaflarımızın katkıları ile gurur duyuyorum ve inanıyorum ki daha böyle güzel işletmeler açılmaya devam edecektir.

Yeter ki bizler; Kardeşliğimize, birliğimize beraberliğimize helal getirmeyelim, böylece al bayrağımızın altında huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağız.

Bedir'den Kerbela'ya, Kerbela'dan Çanakkale'ye, Çanakkale'den bugüne kadar, bu din için, bu bayrak, bu vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu açılışın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm esnaflarımıza işletmelerimize bereketli bol kazançlar diliyorum." dedi.

Yapılan duanın ardından kurdele kesimi yapılarak Çubuklu Avm faaliyetine başladı. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu açılışın ardından Meydan Caddesi'nde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Sayfa Başı