TÜRKİYE'DE BİR İLK GELENEKSEL VE MODERN MİMARİ YAPI BİR ARADA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TÜRKİYE'DE BİR İLK GELENEKSEL VE MODERN MİMARİ YAPI BİR ARADA

Turhal Gençliğine Dev Yatırımda İnşaat Çalışması Başladı.

2016-09-29
TÜRKİYE'DE BİR İLK GELENEKSEL VE MODERN MİMARİ YAPI BİR ARADA

Turhal Gençliğine Dev Yatırımda İnşaat Çalışması Başladı.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklama:

Gençliğin, sporcunun ve sporun adresi olan bir kurum olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destekleri ile İlimizde;

Gençlerin bilgi toplumunun gerekleri ile donanmış Ülke kalkınmasında aktif, yaşam becerileri güçlü, öz güven sahibi, insani ve milli değerlere haiz, girişimci ve katılımcı olmalarının sağlanmasıyla, gençlere sunulan hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi ile "Gençlerin zararlı alışkanlıklara ve şiddete yönelmelerini önlemek üzere spor, kültür ve sanat alanlarında gelişimlerini destekleyecek programların uygulanmasına devam edilmektedir.

Bu kapsamda Türkiye'de İlk defa uygulanacak olan Geleneksel ve Modern Mimarinin bir arada olarak Turhal ilçelerimize yapılacak olan Gençlik Merkezimiz İlçe gençlerimizin önemli eksikliklerini giderecek, hem sportif olarak hem de gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek ve bu potansiyellerini ortaya çıkaracaktır.

Gençlerin hayalleri, idealleri, enerjileri ve dikkate değer vizyonları, içinde yasadıkları toplumların sürekli gelişimi için vazgeçilmez unsurlardır. Dinamik genç nüfusun varlığı, insanı merkeze alan çok boyutlu kalkınma hamlesinin süreklilik kazanmasında ülkemiz adına büyük bir fırsat ve zenginliktir.

Bu kapsamda Sosyal, kültürel ve Sportif yönlerinin gelişimi için gençlerimizin hizmetinde olacak olan Gençlik Merkezimizde sağlıklı nesillerin yetişmesinde, halk sağlığının korunmasında, ekonominin gelişmesinde, sosyal uyumun geliştirilmesinde çok önemli bir yere sahip olacaktır.

Bu tesislerin İlimize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç,Tokat Valimiz Cevdet Can, Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Prof.Dr. Coşkun Çakır, Av. Zeyid Aslan, Prof. Dr. Celil Göçer ve Av.Yusuf Beyazıd ‘ a İlimiz gençliği adına teşekkür ediyoruz.

Ödeneği Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından karşılanacak 4 Milyonluk yatırım ile yapılacak olan Turhal İlçe Gençlik Merkezimiz İlçe Gençliğimizin hizmetinde olacaktır. "dedi.

TURHAL GENÇLİK MERKEZİ BİNA ÖZELLİKLERİ

Gençlik merkezi Z+3 Kat olmak üzere toplamda 4 kattan oluşmakta ve içerisinde;

Bay-Bayan Mescid, teknik kontrol odaları, kütüphane, idari ofisler, seminer odası, kafeterya, bilgisayar, seramik atölyesi, ebru atölyesi, müzik odası, zeka oyunları, resim derslikleri, öğretmenler odası, dans işliği, 18x32 Metre ebatlarında çok amaçlı Spor Salonu, soyunma odaları, projektör odası, has oda, depo ve wc bulunmaktadır.

Sayfa Başı