TOKAT KUYUMCULAR ÇARŞISINA ALTIN DOKUNUŞ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT KUYUMCULAR ÇARŞISINA ALTIN DOKUNUŞ

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU Tokat esnafı ile...

2016-09-29
TOKAT KUYUMCULAR ÇARŞISINA ALTIN DOKUNUŞ

Tokat'ın kent olarak eski cazibe merkezlerinin günümüzde önemlerini yitirmesi esnafın en büyük problemlerinden birini oluşturuyor.Özellikle Tokat'ın kent alışveriş hareketliliğinin Yeşilırmak bölgesine doğru yönelmesi eski cazibe merkezi durumundaki çarşılardaki esnafı ciddi anlamda zorlamaya başladı.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU Tokat esnafı ile bir araya gelerek sorunlarına çözüm üretme noktasında esnafın yanında olduğunu hissettiriyor. Göreve geldiği günden itibaren şehrin her bölgesindeki esnafla bir araya gelerek onların isteklerini dinleyen ve sorunlara çare üretmeye çalışan Başkan Eroğlu Kuyumcular Çarşısına da el attı.
Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada "Acılarımızı sevinçlerimizi birlikte yaşadığımız Tokat esnafımızın isteklerini tabi ki göz ardı edemeyiz. Benim çocukluğumun da önemli çarşılarından Kuyumcular Çarşısına yaptığımız düzenlemelerle bu bölgeyi cazibe merkezi yapmaya çalışıyoruz. Turizm, Tokat şehrinin ekonomideki en önemli çıkış yollarından biridir. Kuyumcular Çarşısında da alt yapıyı tamamen yeniledik. Doğalgaz ve diğer problemleri giderdik. Kaldırımları cazibeli kaldırımlar şekline dönüştürdük. Dükkânlarda da cephe giydirme çalışmaları yakında başlayacak. Kuyumcular Çarşısına yerleştirilecek estetik kent mobilyaları ve ışıklandırma çalışmaları ile bu bölgeyi şehrin cazibe merkezlerinden biri haline dönüştürmüş olacağız. Çarşının kazanacağı yeni görünümle birlikte Tokat'ı ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerinde bu bölgeyi gezmelerini sağlamış olacağız. İnşallah yapılan çalışmalar esnafımıza iş ve ekmek olarak yansır." dedi.

Sayfa Başı