TOKAT'IN İLK MODERN STADYUMU ERBAA'DA OLACAK | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT'IN İLK MODERN STADYUMU ERBAA'DA OLACAK

Erbaa'da yapılacak olan İlimizin İlk Modern Stadyumunun...

2016-10-04
TOKAT'IN İLK MODERN STADYUMU ERBAA'DA OLACAK

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklama:

Tokat Merkezde Sporcu Fabrikası, Erbaa İlçe Stadyumu Tribün Modernizasyonu, Turhal ilçe Gençlik merkezi ve Erbaa İlçemize yapılacak olan Modern Stadyumumuzun tamamlanmasıyla birlikte İl ve İlçe gençlerimizin, sporcularımızın önemli eksikliklerini giderecek, hem sportif olarak hem de gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyecek ve bu potansiyellerini ortaya çıkaracaktır.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öz kaynakları ile Erbaa İlçemize yapılacak olan İlimizin İlk Modern Stadyumunun yapımı tamamlanarak hizmete açılmasıyla birlikte İlçe gençlerimizin, sporcularımızın önemli eksikliklerini giderecek, sportif olarak yeni başarılara ev sahipliği yapacaktır.

Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde, Gençlerin hayalleri, idealleri, enerjileri ve dikkate değer vizyonları, içinde yasadıkları toplumların sürekli gelişimi için vazgeçilmez unsurlardır.

Dinamik genç nüfusun varlığı, insanı merkeze alan çok boyutlu kalkınma hamlesinin süreklilik kazanmasında ülkemiz adına büyük bir fırsat ve zenginliktir. Spor alanın da ise sağlıklı ve hareketli bir yaşam gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi, spor hizmetlerinin kalitesi ve çeşitliliği artırılarak sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılması ve başarılı sporcular yetiştirilmesi temel amaç olarak belirlenmiştir. Spor imkanı sunulduğunda gençlerimiz, çocuklarımız bu imkanları kullandığında doğal olarak olumsuz birçok şeyden uzak kalıyorlar, yeni dostluklar kurarlarken özgüvenlerini de artırıyorlar.

Bu kapsamda yaklaşık maliyet çalışmaları tamamlandıktan sonra en kısa sürede ihale süreci gerçekleştirilerek olan Modern Stadyumumuz İlçemizin dokusuyla uyumlu, standartları yüksek, sadece spor alanı olmakla kalmayan, sosyal ve kültürel alanlar da içerecek, sağlıklı nesillerin yetişmesinde, halk sağlığının korunmasında, ekonominin gelişmesinde, sosyal uyumun geliştirilmesinde çok önemli bir yere sahip olacaktır.

Bu tesisin İlimize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Tokat Valimiz Cevdet Can, Ak Parti Tokat Milletvekillerimiz Av. Zeyid Aslan, Prof.Dr. Coşkun Çakır, Prof. Dr. Celil Göçer ve Av.Yusuf Beyazıd ‘ a teşekkür ediyoruz.

İl Müdürlüğü olarak 2016 -2017 yılı yatırım programı kapsamında İl Merkez ve İlçelerimize yeni spor tesisleri yaparak gençlerimizin ve halkımızın hizmetine açma konusunda çalışmalarımız hassasiyetle devam etmektedir.

Sayfa Başı