ŞEHİTLERİ TEMSİLEN TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ŞEHİTLERİ TEMSİLEN TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla ...

2016-10-17
ŞEHİTLERİ TEMSİLEN TÜRK BAYRAĞI HEDİYE EDİLDİ

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu ziyaret eden Emekli Astsubaylar Derneği Tokat İl Temsilcisi Rafet Gürüf ve beraberindeki heyet Başkan Eroğlu'na şehitlerimizi temsilen Türk Bayrağını hediye ettiler.

Dernek İl Temsilcisi Rafet Gürüf, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na Dünya Astsubaylar Günün'de göstermiş olduğu incelik ve duyarlılık için teşekkür etti. Gürüf ayrıca; "Şehrimize yansıttığınız gençliğiniz ve emekleriniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu emekleriniz asla unutulmayacak" dedi.

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu kendisine hediye edilen Türk Bayrağını öperek aldı ve Astsubaylar Derneğine teşekkür etti.

Başkan Eroğlu, başta 15 Temmuz şehidi Astsubay Ömer Halisdemir ve bütün şehitlerimizi rahmet anarak; "Asker, Mehmetçiklerimizi bizim başımızın tacı, sizlerde bizlerin güvenliği için vatanın bölünmez bütünlüğü için ülkemizin değişik noktalarında görev alarak emekli oldunuz. Allah izin verdiği sürece hepimiz bu vatanın askerleriyiz. 15 Temmuz gibi zor bir süreçten geçtik. Özellikle Ömer Halisdemir sizlerin bir meslektaşı ama bugün hepimizin birer evladı ve kardeşi. Bu duruş tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkiledi. Ömer Halisdemir ismi çocuklarımıza isim olarak verilmeye başlandı ve bu isim yaşatılmaya devam edecek. Asker kıyafetini giymiş o hainleri ise asla affetmeyeceğiz. Bu ordu bizim, bugün Mehmetçiğimizi askerimizi hepimiz seviyoruz. Biriz ve beraberiz, Allah'ın izni ile bu daim olacaktır. Bugün içerdeki ve dışardaki bütün hainlere karşı Türk askeri var. Şehitler tepesi boş kalmıyor, kalmayacakta. Allah'ın izni ile bu al bayrağın altında bir ve beraberce yaşamaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bu ülke için vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, Dünya Astsubaylar Gününüzü bir kez daha kutluyorum" dedi.

Sayfa Başı