TOKAT'LI GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER G3 FORUMUNDA | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKAT'LI GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER G3 FORUMUNDA

Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum'una katılan Tokat'lı...

2016-10-18
TOKAT'LI GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLER G3 FORUMUNDA

Tokat Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Trabzon'da düzenlenen "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum"a katıldı.

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden 'Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum', Trabzon'da yapıldı. Forum etkinliğini ülkeye yaydıklarını ve Anadolu'daki ikinci etkinliği Trabzon'da yaptıklarını kaydeden TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Girişimci arkadaşların ayağımıza gelmesinden çok onların ayağına gideceğiz" dedi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da girişimciliği Anadolu'ya yaymak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, Türkiye'nin 2 milyon yeni girişimciye daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Gerçekleşen etkinliğe Tokat'tan da katılım gerçekleştirildi. Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerinin katıldığı organizasyonda, Kadın Girişimcilerimiz Başkan Şükriye Balcı, Genç Girişimcilerimiz ise Başkan Ceyhun Besler koordinasyonuyla Trabzon'da bir araya geldi.

G3 Forum Trabzon, 700'e yakın girişimci ve girişimci adayının katılımıyla yapıldı. Etkinlikte yapılan ankette katılımcıların yüzde 50'sinin 18-22 yaş arasında, 69'unun ise üniversite öğrencisi olduğu belirlendi. G3 Forum'da genç girişimcileri iş adamları ile buluşturan yuvarlak masa toplantıları da büyük ilgi gördü. 34 masada yapılan çalışmaya İstanbul ve Karadeniz bölgesinden 68 mentor katıldı. Etkinliğin en önemli kısmı olarak görülen bu bölümde Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz Funda Tetik de mentor olarak görev aldı. Her masada, biri bölgeden olmak üzere iki mentor, Karadenizli girişimci adaylarına tecrübelerini aktararak girişimcilik yol haritası çıkartmalarına yardımcı oldu. Yarım saatte bir değişen oturumlar sayesinde, her katılımcı 8 mentorle bir araya gelme ve farklı görüşler alma şansı buldu.

Sayfa Başı