TOKATSPOR BAŞKANI KOÇ'TAN BASIN AÇIKLAMASI | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TOKATSPOR BAŞKANI KOÇ'TAN BASIN AÇIKLAMASI

Niyetleri şer olanlar Tokatspor camiasının...

2016-10-29
TOKATSPOR BAŞKANI KOÇ'TAN  BASIN AÇIKLAMASI

NİYETLERİ ŞER OLANLAR TOKATSPOR CAMİASININ ve BİZİM MORAL VE MOTİVASYONU NU BOZUYOR,
Kulüp Başkanı olmamın hemen ardından gözler takım üzerine çevrildi. Ligde 3 puanı olan Tokatspor'un bu haftadan itibaren bir çıkış yaparak hepimizin yüzlerini güldürmesini bekliyorum. Bu vesile ile benle birlikte göreve başlayan Teknik Direktörümüz Taşkın GÜNGÖR Hoca'mıza da başarılar diliyorum.Ben ,hocamıza , teknik ekibimize ve tüm futbolcularımıza canı gönülden inanıyor ve güveniyorum,
Öncelikle ben, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım , teknik ekibimiz, futbolcu arkadaşlar ve kulüp çalışanlarımızın tamamı bir ekibiz.Her şeyden önce; emeğe ve alınan hizmetlere mutlaka saygı duymamız gerekir düşüncesi ile kulüp çalışanları , teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşlarımızın alacaklarını acilen yapılandırarak, kısmen de olsa ödemelerini yapmış bulunmaktayız, bu şartlar altında Tokatspor'un bu kötü gidişine bir son vermek için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve tüm ekibimizle azami gayreti göstermekteyiz.
Biz ,başarılı olacağımıza inanmaktayız, inanmak başarmanın yarısıdır.bu atmosferde tüm Tokat Halkı'ndan beklentimiz iyi niyeler ve halis düşüncelerle bizlere tam destek olmalarıdır.
Bu zamana kadar Tokatspor Kulübü'nün etrafında dolaşıp duran fakat sadece dedi-kodu üreterek ,durmadan eleştirmeye çalışan , sürekli açıklar arayan, hatta daha ileri gidip kişisel saldırılarda dahi bulunan , yönetimleri ve takımı yıpratmak gayretinde olan şahısların var olduğunu ve bu kişilerin sadece Tokatspor'a zarar vermenin ötesinde; elde ettikleri hiçbir şey olmadığı açıkça görülmektedir,
Sözde takıma ve Tokat'a sahip çıktıklarını dillendirerek boş laflar ve su-i zan düşüncelerle ortada dolaşanların; Tokatspor'a dünde bir faydası olmadı bundan sonra da asla olmayacak. Eğer bu şahıslar bu güne kadar doğru işler yapmış olsalar idi sonuçların doğru olması gerekirdi. Niyetleri şer olanların akıbetleri asla hayırlı olmamıştır,
Ama şunu kesinlikle vurgulamam gerekir ki ÇOK DEĞERLİ CANI GÖNÜLDEN SEVEREK VE SAHİPLENEREK Tokatspor Kulübüne hizmet vermiş çok değerli saygın kulüp başkanlarımız ve yöneticilerimiz her zaman başımızın tacıdır, her daim fikirlerine ve önerilerine ihtiyacımız vardır.
Değerli arkadaşlar,
Elbette kötü veya iyi gidişatlar mutlaka olacaktır. İş hayatımızda da , futbol camiasında da inişli çıkışlı zamanlar olacaktır.Bu dalgalı dönemlerde bizlere yakışan Tokatspor ve Tokat sevdalılarına düşen şey; tek yumruk ve tek yürek olmaktır. UNUTMAYALIM (!)SEVMEK SAHİP ÇIKMAK ,YERLİ YERSİZ ELEŞTİRİLER İLE İNSANLARIN MOTİVASYONUNU VE MORALİNİ BOZARAK OLMAZ. Biz herkesin fikrine saygı duyarız, önerilerini de her zaman dinleriz, fakat sizlerde bizim yönetimimize ve Tokatspor'umuza saygı duymak ve sahip çıkmak zorundasınız. Mutlaka eleştiriler olacaktır, eleştiri olacak ki bizde eksik yanlarımızı görüp daha iyi hizmet vermek için gerekenleri yapalım. Ancak eleştirirken de bizlerin şevkini ve hevesini kırmamak gerekir.
Sonuç olarak mevcut olan takımımıza en azından devre arasına kadar bir müdahale etme şansımız yoktur.Ancak kulübün kurumsallaşması ve her anlamda şeffaf bir yapı kazanması için gereken hazırlıklar yapılmıştır. En kısa sürede gerekenleri yapıp sizlerle de paylaşacağız inşallah.
Bu arada sosyal medya üzerinden oluşan yoğunluğu ortadan kaldırmak ve birlikte istişareler yapmak adına hem değerli basın mensuplarımızın , hem de tüm halkımız ve spor severlerin görüşlerini , önerini ve dileklerini dinlemek üzere haftanın bir günü ; ben veya yönetim kurulu üyesi arkadaşlardan görevli bir veya iki yöneticimizin bütün gün kulüpte olacağını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunun hangi gün olacağını önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağım inşallah .
Allah yar ve yardımcımız olsun, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına tüm ekibe sonsuz güveniyorum, tek hedefimiz var Tokatı ve Tokatsporu marka haline getirip tüm Türkiye deki Tokatlı hemşerilerimize hediye etmektir.
Saygılar sunuyorum.

Hasan Hüseyin KOÇ
Tokatspor Kulüp Başkanı

Sayfa Başı