TÜM MAHALLELERE SPOR ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

TÜM MAHALLELERE SPOR ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ

Yapımı tamamlanan spor alanlarının açılışı yapıldı

2016-11-05
TÜM MAHALLELERE SPOR ALANLARI KAZANDIRACAĞIZ

Niksar'da yapımı tamamlanan spor alanlarının açılışı yapıldı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan açılışlarda yaptığı konuşmada;" İlçemizde bulunan tüm mahallelerimize spor alanları kazandıracağız" dedi.

Niksar Belediyesi tarafından her mahalleye spor alanı projesi kapsamında yapımı bitmiş olan İsmet Paşa Mahallesi, Kaya Paşa Mahallesi ve Melikgazi Mahallesinde açılış programı düzenlendi. Düzenlenen açılışa Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ın yanı sıra, Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Eraslan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Dönmezoğlu ile vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı konuşmada; "Niksar'da her mahallemize spor alanları yapıyoruz. Spor alanlarımızda çocuklarımız için futbol, voleybol ve basketbol sahaları, vatandaşlarımız için ise antrenman aletleriyle oturma bankları bulunuyor. Projemiz dahilinde ilk olarak basket ve voleybol sahamızı faaliyete açıyoruz. İlerleyen zamanlarda ise futbol sahalarımız, antrenman aletleri ile banklarımızı bu alanlar içerisine uygun gördüğümüz yerlere yapacağız. Gelişi güzel yapılan bir alan değil pırıl pırıl alanlarımız olacak. Ayrıca bu alanlarımız içerisine yürüyüş yolları ve vatandaşlarımızın güzel bir şekilde çayını kahvesini içebilecekleri kamelyalar, ağaçlandırma ve mevsimsel bitkilerle donatacağımız yeni yaşam alanlarını hep beraber inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızın burada gönül rahatlığı ile oturup çay içerken çocukları bu spor alanlarında oynayacaklar. Spor Toto Teşkilatımızın katkılarıyla bu spor alanlarımızın yapımını gerçekleştiriyoruz. Bizler projesini hazırladık ve Milletvekilimiz Prof. Dr. Celil Göçer'i ziyaret ettik. Kendileri bizlere çok yardımcı oldular. Kendilerine sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Bizi Spor Toto Teşkilat Başkanımız ile buluşturdular. Biz bu alanların kaynağını merkezi hükümetimizden ve Spor Toto Teşkilatımızdan aldık. 10 tane saha için yaklaşık 500 bin TL'yi Niksar'a kazandırdık. Bizler yerel seçimler öncesinde de sizlere her mahallemize spor alanları yapacağımızın sözünü vermiştik. Allah'a şükür bu gün bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından açılışı gerçekleşen alanlarda Belediye Başkanı Özdilek Özcan çocuklarla basket ve voleybol oynadı.

Niksar Belediyesince ayrıca her spor sahası için basketbol ve voleybol topları hediye edildi.

Sayfa Başı