SALKIMÖREN KÖYÜ GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

SALKIMÖREN KÖYÜ GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Tokat Erbaa Salkımören Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği...

2016-11-14
SALKIMÖREN KÖYÜ GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Tokat Erbaa Salkımören Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 4. olağan genel kurulunu 13 Kasım 2016 Pazar günü İstanbul Beşiktaş'ta merkezi bulunan Erbaa Kültür ve Dayanışma derneğinde gerçekleştirdi.Saat 14:00 başlayan genel kurulda Divan başkanlığına Hüseyin Çamiçi,katipliğine Kadir Temiz ve Mustafa Ocak seçildi.Divan seçiminden sonra Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.
Dernek başkanı faaliyet raporlarını okuduktan sonra denetim raporları ve tahmini bütçe okunarak oylamaya sunuldu ve onaylandı.Tek liste ile yapılan genel kurulda Yönetim ve Denetim kurulu oybirliğiyle göreve geldi.Daha sonra dilek ve temennilere geçilerek üyelerle karşılıklı istişareşler yapıldı.Yapılan istişare sonucunda üyeler Dernek merkezi adına bir yer alınması için yönetime onay verdiler.

Genel kurul sonrası Erbaa Dernekler Federasyonu Başkanı Fevzi Akbulut ve Tokkon Gençlik Kolları Başkanı Sezgin Kanat'ta Salkımören Köyü genel kurulunu ziyaret ederek yapılan çalışmalar ve ileriye dönük program ve faaliyetler konusunda Salkımörenlilerle fikir alışverişinde bulundular.
Dernek Başkanı Mehmet Doğan genel kurul sonrası tüm üyelere ve katılan misafirlere bir teşekkür konuşması yaparak: Birlik ve beraberlik içerisinde köyümüz için elimizden gelenin en iyisini yapacaklarını, değerli üyelerimizin
katkılarıyla kendi dernek merkezimizi alacağız dedi.

SALKIMÖREN KÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ

MEHMET DOĞAN
ALİ TEMİZ
AHMET BAŞARA
İKRAM AYDIN
MAHMUT AKSU
AHMET KARAYAKA
ZİKRİ TEMİZ
KADİR TEMİZ
BEHLÜL TEMİZ
OSMAN AKSU

DENETİM KURULU

MURAT BAŞARA
MUSTAFA TEMİZ
HÜSEYİN OCAK
KENAN BAŞARA
MUSTAFA ÖZEN
ADEM ÖZTÜRK

Sayfa Başı