BAŞKAN EROĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

BAŞKAN EROĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Tokat Belediyesi eğitim ve kültür merkezlerinde eğitim gören ...

2016-11-24
BAŞKAN EROĞLU’NA SÜRPRİZ ZİYARET

Tokat Belediyesi Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi, Yeşilırmak Bilgi Evi, Gençlik Merkezi, Trafik Eğitim Pisti ve Mahalle Konakları'nda görev yapan eğitimciler 24 Kasım Öğretmenler Gününde Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nu ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Tokat Belediyesi eğitim ve kültür merkezlerinde eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan hediyeler Merkez Sorumluları tarafından Başkan Eroğlu'na takdim edildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Tokat Belediyesi Eğitim ve Kültür Merkezlerinde görev yapan eğitimcilerin günlerini kutlayan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, anlamlı ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Başkan Eroğlu, kurs merkezlerinde çok kutsal ve önemli bir görevi ifa ettiklerini belirterek; "

Öğretmenlik çok kutsal bir görev. İnsan odaklı çalışan ve insana yönelik çalışmalar yapan bir işleyiş. Dinimizin ilk emri: Oku'dur. Öğrenmenin, öğretmenin ne kadar kutsal olduğunu anlatan ayetler mevcuttur.

Belediyemiz; Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimiz, Bilgi Evimiz, Gençlik Merkezimiz, Trafik Eğitim Pisti ve Mahalle Konaklarımızda birer okul gibi faaliyetlerine devam ediyorlar. Merkezlerimizde açtığımız kurslara katılım oldukça yoğun, hatta bu eğitimler için insanlar aylar öncesinden sıraya giriyorlar. Halkımıza bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Açtığımız merkezlerimize katılımın bu derece yoğun olması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Eğitime bu şekilde bir katkı sağlayabiliyorsak ve peygamberimizin "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" cümlesine mazhar olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu vesileyle merkezlerimizde görev yapan bütün öğretmenlerimizin de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ziyarete gelen eğitimcilere hediye takdiminde bulundu.

Sayfa Başı