ENGEL OLMA DESTEK OL DEDİLER VE... | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ENGEL OLMA DESTEK OL DEDİLER VE...

Pendik Tokatlılar derneği tarafından...

2016-12-06
ENGEL OLMA DESTEK OL DEDİLER VE...

Tokat Konfederasyonu çatısı altında olan İstanbul Tokat Dernekler federasyonunun üye derneği Pendik Tokatlılar derneği 3 Aralık Dünya engelliler günü nedeni ile başlatmış olduğu ‘'Engel olma Destek Ol'' kampanyasının bu yılda 3.sünü Tokat merkezde gerçekleştirdi.

Pendik Tokatlılar derneği Fevzi Zeybek başkanlığında bundan önce 2014 te Tokat Turhal'a toplamda 35 adet ,2015 te ise Tokat Zile'ye toplamda 32 adet olmak üzere akulü, özel manuel ve normal manuel olmak üzere tekerlekli sandalyeyi ilçelerin belediyelerine teslim etti.

2016 YILINDA 60 SANDALYE BİRDEN TESLİM EDİLDİ

Bu yıl ise plakamız olan proje değeri 44.000 tl olan (10 Adet akülü ,10 adette özel manuel, 40 adet te normal manuel ) olmak üzere 60 adet tekerlekli sandalye Tokattaki engelli kardeşlerimize Belediye Başkanlığımız aracılığı ile teslim edildi.

3 Aralık günü Tokat merkezde bulunan 26 Haziran Kültür merkezinde yapılan törende Tokat Valisi Sayın Cevdet Can Pendik Tokatlılar dernek yönetimine bu yapmış oldukları güzel projeden dolayı çok teşekkür etti.Tokat millet vekilleri sayın Coşkun Çakır ve Kadim Durmaz da aynı şekilde stk ların önemine işaret ederek her stk nın bu şekilde örnek projelere imza atmaları gerektiğini dile getirdiler ve Pentokder'e hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ettiler.

Tokat Belediye Başkanı Sayın Eyüp Eroğlu ise Bu güzel hizmeti yapan Pendik Tokatlılar derneği onuruna 4 Aralık günü Tokattaki tüm engellilere bir akşam yemeği vererek gelen sandalyeler için teslim töreni düzenleyerek, tüm emeği geçenlere ve bağışçılara teşekkür etti.

Sayfa Başı