ESENYURT TOKAT DERNEKLER FEDERASYONU | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

ESENYURT TOKAT DERNEKLER FEDERASYONU

Estokdef Başkanı Salih Yılmaz....

2016-12-08
ESENYURT TOKAT DERNEKLER FEDERASYONU

Esenyurt Tokat Dernekleri Federasyonu(ESTOKDEF) 2. Olağan Genel Kurulu Esenyurt Belediyesi Havana Park tesislerinde yaptı. Üye Dernek sayısının 15'e yükseldiği ve Kurucu başkan Salih YILMAZ'ın aday olduğu Genel Kurulda yapılan seçimin ardından Salih YILMAZ 2 yıllığına tekrar ESTOKDEF'in federasyon başkanlığına seçildi.

Bünyesinde 4 federasyon bulunduran İstanbul'da yaşayan Tokatlıların en büyük STK'sı (TOKKON) Tokat Dernekleri Konfederasyonu'na bağlı kısa adı ESTOKDEF olan Esenyurt Tokat Dernekleri Federasyonu, 2. Olağan Genel Kurulu 4 Aralık 2016 Pazar günü Esenyurt Belediyesi Havana Park tesislerinde gerçekleştirdi.

2 Yıl önce Avrupa Tokat Dernekleri Federasyonu olarak ekim 2014'de Salih YILMAZ, kurucu başkanlığında kurulan Federasyon, 1. Olağan Genel Kurulunu 21 Aralık 2014'te İstanbul Başçiftlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin İstanbul Esenyurt Dernek lokalinde yapmış ve Genel Kurul sonrası Başkanlığı Salih YILMAZ, Genel Sekreterliğe İbrahim BEYAZIT getirmişti. Tüzük tadilatı ile ismini ESTOKDEF (Esenyurt Tokat Dernekleri Federasyonu) olarak değiştirildi.

4 Aralık 2016 Pazar günü Esenyurt Belediyesi Havana Park tesislerinde Saat 13:30'da Delegeler ve katılımcı misafirlerin katılımıyla başlayan Genel Kurulda gündem gereği divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Esenyurt Zübeyde Hanım Ortaokulu Okul Müdürü Menderes ÜSTÜN, Katip Üyeleri ise Mali Müşavir Murat TURAN ve Turgut Özal Mahalle Muhtarı Behsat ÖZER seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra açılış konuşması yapan Kurucu Başkan Salih YILMAZ "iş için, aş için, okumak için memleketinden kopmuş ülkemizin hatta dünyanın çeşitli köşelerinde mekân tutmuş, işçisinden patronuna, öğrencisinden akademisyenine siyasetçisinden bürokratına, medyadan Stk mensuplarına her kesimden insanımızın dikkatlerini doğduğumuz yerlere çekebilmek için buradayız. Tokat adına, Tokat'lılık adına bir farkındalık oluşturmak için buradayız." dedi

Üye Dernek sayısının 15'e yükseldiği ve Kurucu başkan Salih YILMAZ'ın tek aday olduğu tek liste halinde girilen 2. Olağan Genel Kurulda yapılan seçimin ardından Salih YILMAZ 2 yıllığına tekrar ESTOKDEF'in federasyon başkanlığına seçildi.

Yapılan seçimin ardından ESTOKDEF'in federasyon başkanlığına tekrar seçilen Salih YILMAZ yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Böylesine önemli bir tatil gününde aidiyet duygularıyla Federasyonu yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimize, delegelerimize Genel Kurul'a katılamayarak bizlere güç katan Tokatlı Hemşerilerimize Esenyurt Tokat Dernekleri Federasyonu adına sonsuz teşekkür ediyorum."

2. Olağan Genel Kurul ile ESTOKDEF'in yeni Yönetimi şu şekilde oluştu;

Yönetim KURULU (Asıl)
Salih YILMAZ (Başkan)
Hasan Hüseyin BEKİROĞLU (Genel Sekreter)
Ali ŞAHİN (Başkan Yardımcısı)
Ergün OĞUZ (Başkan Yardımcısı)
Erhan KELEŞ (Başkan Yardımcısı)
Sadık AKSOY (Başkan Yardımcısı)
Sezai ÇAKMAKÇI (Başkan Yardımcısı)
Yakup YALÇIN (Başkan Yardımcısı)
Talip KARAKOÇ (Başkan Yardımcısı)
Şahbaz YURTALAN (Başkan Yardımcısı)
Bekir GÜRBÜZ (Başkan Yardımcısı)
Hayrettin DİLMAÇ (Başkan Yardımcısı)
Servet ALTUNTAŞ (Sayman)
Coşkun SAĞ (Başkan Yardımcısı)
Ömer GEÇİT (Başkan Yardımcısı)

Yönetim KURULU (Yedek)
Ahmet KAYHAN
Ramazan BİLİR
Hasan MENGÜ
Murat AYMAK
Cansoy ERASLAN
Erdoğan AKAR
Oğuzhan YALÇIN
Bilal KELEŞ
Turan AKDAĞ
Orhan SALTIK
Necmettin AKARSLAN
Osman ÇINAR
Harun İNCİ
Bilal ALTINER
Cemalettin KAYMAKÇI

KAYNAK:TOKATTAN.NET

Sayfa Başı