MUHTAR'DAN BAŞKAN EROĞLU'NA ALTIN YILIMIZI YAŞIYORUZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

MUHTAR'DAN BAŞKAN EROĞLU'NA ALTIN YILIMIZI YAŞIYORUZ

Tokat Perakende Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan....

2016-12-19
MUHTAR'DAN BAŞKAN EROĞLU'NA  ALTIN YILIMIZI YAŞIYORUZ

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, İbn-i Kemal Mahalle Konağı altında bulunan yaklaşık 5 bin metrekare alana semt spor kompleksi yapacaklarını, tesisin 3 mahalleye hitap edeceğini söyledi.

Perakende Mahallesi'nde belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, yapılacak çalışmalarla ilgili de talimat verdi. Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altunordu ve birim müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Eroğlu'na Perakende Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuyucu eşlik etti. Muhtar Kuyucu, mahallesinin yapılan hizmetler anlamında altın yılını yaşadığını söyledi. Yeni kentleşme bölgelerinden Perakende Mahallesi yeni açılan yollar, yenilenen alt yapı ve içme suyu hatları ile Tokat'tın cazibe merkezlerinden birisi olacağını ifade eden Başkan Eroğlu, "Eksi 6 derecede başladığımız mahalle gezimizde yapılanları gördükçe ve halkımızın teşekkürleri ile içimiz ısındı. 10 bin metrekare alanda peyzaj düzenlemelerimizi de yaparak bölgenin ihtiyacı olan parkı halkın hizmetine sunacağız. Ayrıca bölgede 2 yeni çocuk parkı hizmete sunduk" dedi.

YENİ YOLLAR, PARKLAR VE SEMT SPOR KOMPLEKSİ
Başkan Eroğlu, gelişen ve büyüyen Perakende Mahallesi'nde temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra diğer alanlarda da çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, "Mahallelerimizi çok önemsiyoruz. 42 mahallemiz en güzel en iyi hizmeti hak ediyor. Eğer bir mahallede yapılması gereken bir hizmet varsa bize düşen o hizmeti anında yerine getirmek. O işi gidip yapmak ve oradaki insanımızın da mutluluğunu sağlayabilmek bizim çok önemli. Bu manada muhtarlarımızda bizlere yardımcı oluyorlar. Bu yaz döneminde Perakende Mahallesi'nde parke, taş duvar, asfalt kaldırım anlamında oldukça hizmet edildi. Yapılması gereken eksiklikleri de hızlı bir şekilde gidereceğiz. Göreve geldiğimizde önümüzdeki birkaç yıl içerisinde mahallelerimizin yolla asfaltla kaldırımla temel anlamdaki işlerde eksiği olmayacak. Yani biz bir yere girdiğimizde tertemiz yolları ile kaldırımları park ve bahçeleri ile bir mahalle olacak demiştik. Bu noktada hızlı çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde yaptık" diye konuştu.
Perakende Mahallesi'nden Kemer Mahallesi'ne bağlantı sağlayacak olan geniş bir yol çalışması olduğunu ifade eden Başkan Eroğlu, "İmar alanları arttıkça yeni yollar açmaya devam ediyoruz. 12 Metre genişliğinde yol çalışmamız devam ediyor. Şehrimizin doğu kesiminde kuzey-güney doğrultusunda alternatif bir yol oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni yapılaşmalarla birlikte yol üzerindeki gerekli çekme mesafelerini ayarlayarak kısım kısım yolumuzu hizmete açacağız" dedi.

Ayrıca İbn-i Kemal Mahalle Konağı altında bulunan yaklaşık 5 bin metrekare alana semt spor kompleksi yapacaklarını, tesisin 3 mahalleye hitap edeceğini ifade ederek, "İçerisinde halı sahası, voleybol, basketbol sahaları, kapalı alanı ve spor aletleri olan güzel bir semt spor kompleksini buraya yapmış olacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sayfa Başı