HER ZAMAN BAŞARININ YANINDAYIZ | ERBAA GÜNDEM | Haber | Haberler - Tokat- Erbaa haberleri
  • Künye
  • Form
  • İlanlar
  • Fotoğraflar
EDD Yapı & İnşaat

HER ZAMAN BAŞARININ YANINDAYIZ

Vakıfay Derneği Tokat Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte...

2016-12-31
HER ZAMAN BAŞARININ YANINDAYIZ

Tokat'ta, Vakıfay Derneği başarılı 65 öğrenciye gıda yardımında bulundu.

Vakıfay Derneği Tokat Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Vali Cevdet Can, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, 65 öğrenci ve aileleri ile yemekte bir araya geldi.

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ise "Sizlerde geleceğimizi görüyoruz. Yarın bizleri sizlersiniz. Bizde sizler gibiyken hayallerimiz vardı. Bazen hayallerinize kavuşursunuz bazen de Cenabı Allah'ın size neyi lütfetmişse onu yaşarsınız. Onun için sizler bizim geleceğimizsiniz.

Buradaki öğrencilerinin hepsinin çalışkan, takdirlik öğrenciler olduğunu duydum. Ben gençlerle yapılan toplantıları daha çok seviyorum. Türkiye'nin en genç il belediye başkanıyım. Sizler yarının bürokratları ve yöneticileri olacaksınız.

Gelecekle ilgili tasavvurlarınızı hep yüksek tutmanızı istiyorum. Hedeflerinizi belirleyecek ve bu hedefler doğrultusunda çalışacağız. Ama ne olursa olsun iyi insan olmayı, ahlaklı insan olmayı unutmayacağız. Ülke olarak belki zor günlerden geçiyoruz. Bizler bu yükü omuzlayarak, bu bayrağa bu vatana sahip çıkacağız. Ecdadımız bin yıldır bu toprakları kanlarıyla sulamış. Ne olursak olalım, hangi mevkie gelirsek gelelim bu vatana sahip çıkacağız. Ahlaklı, vatansever insanlar olmayı unutmayacağız.

Vakıfay Derneğimize özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Birkaç yıldır bu tür etkinliklerde biraraya geliyoruz. Vakıfay yöneticilerine böyle güzel bir etkinlik düzenledikleri için tekrar teşekkür ediyor, yeni yılınızı da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Tokat Valisi Cevdet Can, yaptığı konuşmada, güzel bir etkinlik için bir araya geldiklerini söyledi.

Vakıfay yöneticilerine teşekkür eden Can "Vakıfay Derneği Tokat Şube Temsilcisi Işıl Karabekir'e teşekkür ediyorum bizi sizlerle buluşturduğu için. Derneğimiz il ve ilçelerimizdeki 65 başarılı öğrenciye gıda yardımında bulunuyor. Vakıfımız öğrencilerimizin her şeyi ile ilgileniyor." dedi.

Konuşmaların ardından, başarılı ve ihtiyaç sahibi 65 öğrenci ve ailesine gıda kolileri dağıtıldı. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Vakıfay'ın gıda yardımı dağıtım programına Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'nun yanı sıra Vali Cevdet Can, Vakıfay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kurşun, Vakıfay Derneği Tokat Şube Başkanı Feray Işıl Karabekiroğlu, Vakıfay gönüllüleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Sayfa Başı